Libnet.ro
UNICEF

19:31

Amenzi intre 1.000 si 5.000 de lei pentru romani. Nu trebuie sa faceti greseala asta

Playtech Playtech,
Amenzi intre 1.000 si 5.000 de lei pentru romani. Nu trebuie sa faceti greseala asta

Vine toamna si, odata cu ea, se numaraalergiile. Ambrozia este cea care aduce chiar de pe acum amenzi intre 1. 000 si 5. 000 de lei persoanelor fizice care nu se ingrijesc ca de pe terenul lor sa dispara planta perena si daunatoare oamenilor. Ambrozia, planta care aduce amenzi uriase. Primaria Capitalei ia masuri E peste tot! . continuă pe Playtech

Zi libera in plus pentru romani. Legea a intrat in vigoare: cine beneficiaza

Pe langa liberele legaale de care se bucura toti angajatii din Romania pe parcursul unui an, salariatii din sectorul feroviar vor beneficia de o zi suplimentara, iar asta conform unui proiect legislativ care a fost adoptat marti de Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala. Zi libera in plus pentru romani De altfel, este a .

Vesti proaste pentru romani. Alimentul lor preferat risca sa nu mai fie cultivat. Decizia radicala a fermierilor

Programul s-a bucurat timp de trei ani de succes, insa acum acesta leguma nu mai rodeste. Ce decizie au luat fermierii. Vesti proaste pentru romani Dupa ce trei ani a avut succes, programul Tomata nu mai da roade. Din cauza numarului mare de doritori, anul acesta fermierii primesc subventii cu o treime mai mici ca .

Cand vine criza economica, de fapt. Lovitura dura pentru romani: mai au putin timp la dispozitie sa economiseasca

E timpul sa ne pregatim pentru criza economica. Romanii vor da fata-n fata cu noi probleme in scurt timp. Ce spun specialistii? BNR demonteaza declaratiile ministrului de Finante Banca Nationala a Romaniei vine cu un avertisment dur pentru toti romanii. Din pacate, criza sanitara nu va fi singura pentru care oamenii sa-si faca griji, pentru .

Se dau banii in plus pentru romani. Este oficial, cand intra sumele

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat sambata seara ca, de luni, vor incepe primele plati pentru 41,5% din salariul brut pentru angajatii care au revenit in activitate dupa somajul tehnic. Romanii, motiv de bucurie: banii de la stat intra luni in conturi Ministrul Violeta Alexandru a subliniat ca Ministerul Muncii este singura .

Amenda de 3.000 de lei pentru soferii care au asa ceva la masina. Ramai fara bani la prima miscare

Cei care au masini isi pot monta, pentru a tine hotii la distanta, un sistem antifurt, insemnand o alarma auto. Cu toate acestea, conform legislatiei rutiere in vigoare, proprietarii de masini nu-si pot instala orice sistem auto, doar sisteme sonore antifurt ce respecta reguli in conformitate cu legislatia si legate de nivelul sonor si durata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )