Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi de peste 21 de milioane de lei in Romania, in ultima saptamana: 900 de infractori, prinsi in flagrant, iar alte 126 de persoane urmarite national sau international au fost depistate

B1 B1,
Amenzi de peste 21 de milioane de lei in Romania, in ultima saptamana: 900 de infractori, prinsi in flagrant, iar alte 126 de persoane urmarite national sau international au fost depistate

Politistii au aplicat, la nivel national, amenzi de peste 21 de milioane de lei in ultima saptamana, fiind constatate circa 59. 000 de fapte contraventionale, transmite Agerpres. Potrivit sursei citate, in. continuă pe B1

Amenzi in valoare de 2,7 milioane de lei, aplicate de politisti intr-o singura zi

Politistii au intervenit ieri la peste 2. 300 de evenimente, iar pentru incalcarea normelor legale au aplicat mai mult de 7. 800 de sanctiunile contraventionale, in valoare de peste 2. 000 de lei.

Subiectele zilei: Firma de paza a jurnalistului Sorin Ovidiu Balan a pagubit statul cu peste 9 milioane de lei; Replica unui politist de la 112 pentru un barbat din Teleorman: Bai, Lache!; Cum vrea Primaria Cluj sa incurajeze elevii sa mearga cu transpor

Cand e favorizata Securitatea si scuipati in fata romanii. Istoria favorizarii tortionarilor si asasinilor Securitatii de catre magistrati. Mita pentru medici: 8 sefi ai companiei Pharma Krka audiaza angajatii din Romania. Voi stiati tot!. Cazul crimelor de la Caracal: Familia Macesanu a cerut oficial stramutarea procesului de la Tribunalul Olt. Dosarul celor doua crime de la Caracal.

MAI: Peste 4.100 permise de conducere, retinute de politisti in ultima saptamana

Aproximativ 900 autori de infractiuni prinsi in flagrant, 126 persoane urmarite national sau international depistate si 323 autori de infractiuni in dosarele penale cu autor necunoscut aflate in evidenta, identificati de structurile MAI in ultima saptamana.

INSP: Peste 81.000 de cazuri de viroze, inregistrate in ultima saptamana, la nivel national

Numarul total de cazuri de infectii respiratorii acute inregistrate la nivel national, in perioada 13 - 19 ianuarie, a fost de 81. 646, cu 30,6% mai mic comparativ cu cel inregistrat in aceeasi saptamana a sezonului precedent, informeaza Institutul National de Sanatate Publica.

MAI: Circa 900 de infractori prinsi in flagrant si 126 de persoane urmarite, gasite, in ultima saptamana

Aproximativ 900 de autori de infractiuni au fost prinsi in flagrant, 126 de persoane urmarite national sau international au fost gasite si 323 de autori de infractiuni in dosare penale cu autor necunoscut au fost identificati de structurile MAI in ultima saptamana.

Alte 82 de cazuri de rujeola, raportate in ultima saptamana in total, au fost inregistrate 19.170 de cazuri si 64 de decese

Alte 82 de cazuri nou-confirmate de rujeola au fost raportate in ultima saptamana, cele mai multe, 30, fiind in judetul Suceava.

DIN PROFITUL NEDISTRIBUIT AL ANULUI 2018 Shera vrea sa acorde 13,68 milioane lei, ca dividende

Randament brut de 1,8% Shera Franchise Group SFG) vrea sa imparta suma de 13,679 milioane lei ca dividende, bani ce au ramasi nedistribuiti din profitul anului 2018, actionarii fiind convocati pentru a-si da acordul in acest sens in data de 2 martie, se arata intr-un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DIN PROFITUL NEDISTRIBUIT AL ANULUI 2018 Sphera vrea sa acorde 13,68 milioane lei, ca dividende

Randament brut de 1,8% Sphera Franchise Group SFG) vrea sa imparta suma de 13,679 milioane lei ca dividende, bani ce au ramasi nedistribuiti din profitul anului 2018, actionarii fiind convocati pentru a-si da acordul in acest sens in data de 2 martie, se arata intr-un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Eugen Tomac, despre Conventia Romanilor de Pretutindeni: Cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste 10 milioane de romani de peste hotare

Conventia Romanilor de Pretutindeni a fost cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste zece milioane de romani de peste hotare, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a.

Politia a aplicat amenzi in valoare de aproape 3 milioane de lei in ultimele 24 de ore

Politistii au intervenit ieri la peste 2. 000 de evenimente si au aplicat aproape 8. 000 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 3. 000 de lei. De asemenea, au constatat peste 800 de infractiuni, iar pentru neregulile constatate in trafic, au retinut 781 de permise de conducere.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )