Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un american a fost arestat pentru ca nu a restituit o carte la biblioteca

Adevărul Adevărul,
Un american a fost arestat pentru ca nu a restituit o carte la biblioteca

Un barbat american din statul Texas a fost arestat de catre autoritatile locale pentru ca nu a restituit, timp de trei ani, o carte imprumutata de la biblioteca, scrie publicatia The Independent. continuă pe Adevărul

Romania este reprezentata la o gala internationala de kickbox de un luptator care a fost arestat pentru ultraj si talharie

Luptatorul clujean Razvan Benche va sustine un meci de kickbox in cadrul galei Enfusion Live care va avea loc la 3 noiembrie in Haga. Clujeanul care reprezinta Romania la competitia din Olanda a fost arestat in aceasta vara pentru ca a batut clientii unui local, el avand la activ si o condamnare pentru talharie.

Tanarul care l-a injunghiat pe politistul Sectiei 20 a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Tanarul care l-a injunghiat pe politistul Sectiei 20 intr-o statie de tramvai din zona Crangasi din Capitala, dupa ce acesta i-a cerut o tigara, a fost arestat pentru 29 de zile de Tribunalul Bucuresti.

Chris Brown s-a internat intr-o institutie de reabilitare dupa ce a fost arestat

Cantaretul RB Chris Brown s-a internat intr-o institutie de reabilitare, in urma incidentului de duminica, atunci cand a fost arestat dupa ce a spart nasul unui barbat intr-o altercatie, riscand o.

Un primar din Dambovita, arestat pentru furt de combustibil.

Un primar din Dambovita a fost arestat, vineri, pentru furt calificat de combustibil, in urma perchezitiilor efectuate de procurorii DIICOT in judet. Opt perchezitii domiciliare au fost efectuate pe raza judetelor Dambovita si Prahova pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in infractiuni de furt calificat de conducte de transport de produse petroliere. In urma perchezitiilor, patru inculpati, printre care si un primar, au fost arestati preventiv pentru 24 de .

Soferul irakian care a ucis o femeie in Bucuresti a fost arestat.

Soferul care a accidentat mortal, luni seara, o femeie care traversa pe o trecere de pietoni din Sectorul 6, a fost arestat preventiv. Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti au dispus la data de 29. 2013 punerea in miscare a actiunii penale fata de Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, fara incuviintarea organelor de cercetare penala si au solicitat .

Transportul in tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare

Transportul in tunelul feroviar Marmaray, care trece pe sub Stramtoarea Bosfor, a fost intrerupt temporar miercuri, dupa o zi de la ceremonia de inaugurare. Transportul in acest tunel a fost oprit pentru o.

Un barbat a fost arestat dupa ce a fost prins la hotel cu sotia: A incalcat termenii eliberarii conditionate

Un barbat a ajuns la inchisoare in noaptea nuntii dupa ce a fost prins cu sosia intr-o camera de hotel. Se pare ca mirele a incalcat termenii eliberarii conditionate, relateaza Metro. Clinton Reid a.

Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, arestat pentru 29 de zile

Primarul comunei dambovitene Aninoasa, Constantin Maricescu, si alti trei barbati au fost arestati preventiv, sambata dimineata. Acestia sunt suspectati de sprijinirea unei grupari infractionale si.

Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, a fost arestat

Primarul comunei dambovitene Aninoasa, Constantin Maricescu, si alti trei barbati au fost arestati preventiv, fiind suspectati de sprijinirea unei grupari infractionale si complicitate la furt calificat de conducte de transport de produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 1,5 milioane de lei, transmite Mediafax.

VIDEO Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, a fost arestat

Primarul comunei dambovitene Aninoasa, Constantin Maricescu, si alti trei barbati au fost arestati preventiv, fiind suspectati de sprijinirea unei grupari infractionale si complicitate la furt calificat de conducte de transport de produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 1,5 milioane de lei, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )