Libnet.ro
UNICEF

15:45

Amintiri de la Stalingrad. Scrisorile ofiterilor germani despre cea mai teribila batalie din al Doilea Razboi Mondial

Adevărul Adevărul,
Amintiri de la Stalingrad. Scrisorile ofiterilor germani despre cea mai teribila batalie din al Doilea Razboi Mondial

Marea batalie de la Stalingrad a fost hotaratoare in evolutia celui de-al Doilea Razboi Mondial, marcand un moment crucial din punct de vedere strategic prin pierderile masive suferite de Wehrmacht. continuă pe Adevărul

Amintiri de la Stalingrad. Scrisorile ofiterilor germani despre cea mai teribila batalie din Al Doilea Razboi Mondial

Marea batalie de la Stalingrad a fost hotaratoare in evolutia celui de-Al Doilea Razboi Mondial, marcand un moment crucial din punct de vedere strategic prin pierderile masive suferite de Wehrmacht.

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

Cea mai lunga aeronava din lume. Este cu 70% mai ecologica decat un avion si poate sta in aer trei saptamani

O companie din Marea Britanie a prezentat, vineri, un prototip de dirijabil, descris ca fiind cea mai lunga aeronava din lume. Dirijabilul urmeaza sa fie lansat in acest an, la aproape un secol dupa epoca de aur.

VIDEO FOTO Sony Xperia Tablet Z2 e poate cea mai interesanta tableta premium

La MWC 2014 Sony a adus tableta Xperia Tablet Z2, poate cea mai frumoasa tableta premium din lume. Rezistenta la apa, cu un ecran de exceptie, usoara si frumoasa, tableta de la Sony merita sa fie bagata in seama de pasionatii de tehnologie.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a iesit pe profit in 2013, dupa pierderile din 2012

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane de lei, fata de o pierdere de 1,22 miliarde de lei in 2012, la active in scadere cu 8,9%, la 66,72 miliarde de lei.

Adrian Nastase: Ruperea USL, cea mai proasta varianta

Plecarea liberalilor din USL reprezinta cea mai proasta varianta dintre toate alternativele. O spune fostul premier Adrian Nastase intr-o postare pe blogul sau, pe care a numit-o O floare si doi gradinari.

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut un profit de aproape 600 milioane lei in 2013

BCR, cea mai mare banca din Romania, a avut anul trecut un profit net de 598,7 milioane lei. Cifra e cu atat mai impresionanta cu cat in 2012 banca a inregistrat o pierdere de 1,22 miliarde lei. Presedintele.

Tesla Motors vrea cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume

Tesla Motors vrea sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume, care ar putea nu doar sa revolutioneze industria, ci si sa declanseze un razboi al ofertelor din partea statelor americane, atrase de investitia de 5 miliarde de.

Eurostat: Regiunea Nord-Est din Romania este cea mai saraca din UE, insa Bucurestiul este mai bogat decat media europeana

Regiunea de dezvoltare Nord-Est a Romaniei ramane cea mai saraca din Uniunea Europeana, ca produs intern brut pe locuitor, in functie de puterea de cumparare, insa Bucurestiul se mentine peste media UE, releva datele prezentate joi de Eurostat. Informatiile Biroului european de statistica se refera la anul 2011.

Tigla Novatik la cea mai mare expozitie dedicata acoperisurilor din Europa.

Brandul Novatik a-a numarat printre cei 575 participantii la expozitia Roof+Timber International Dach und Holz) desfasurata la Koln in perioada 18-21 februarie. Compania Final Distribution a participat pentru prima data la aceast targ, cea mai importanta expozitie din Europa dedicata domeniului acoperisurilor si industriei lemnului care se desfasoara o data la 2 ani in Germania. In cadrul expozitiei Final Distribution a prezentat tigla metalica Novatik impreuna cu sistemele de jgheaburi .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )