Libnet.ro
UNICEF

07:15

ANAF a dat amenzi de peste 400.000 de lei pentru note nefiscale in zonele centrale ale Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANAF a dat amenzi de peste 400.000 de lei pentru note nefiscale in zonele centrale ale Capitalei

Reprezentantii unui numar de 49 de agenti economici au fost invitati, maine, la sediul Directiei Antifrauda, in urma unor controale desfasurate de inspectorii antifrauda sambata noaptea in zonele Centrul Vechi, Ateneu si Herastrau din Capitala, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Nationale de Administrare Antifrauda ANAF). continuă pe Ziarul Bursa

Statul roman cheltuie zeci de mii de lei pentru jocuri, dulceata si maturi

Autoritatile sunt dispuse sa plateasca zeci de mii de lei pentru jocuri, dulceata sau maturi. Asta o demonstreaza site-urile publice de licitatie, unde pe langa bunurile de larg consum, sunt la mare cautare.

ANAF a intrat in Centrul Vechi, Ateneu si Herastrau: Amenzi de peste 400.000 de lei, intr-o noapte, pentru note nefiscale

Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au descins intr-o noapte in localuri din Centrul Vechi al Capitalei, zona Ateneu si Parcul Herastrau, aplicand amenzi de 437. 000 de lei, in principal pentru emiterea unor bonuri nefiscale sau note proforme in locul celor fiscale, a informat, luni, ANAF, intr-un comunicat remis HotNews.

Un milion de lei pentru noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale

Un milion de lei este suma pusa la bataie pentru extragerea de astazi a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor fi luate in calcul bonurile fiscale emise in luna august. Vor fi acordate cel mult o suta de premii,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )