Libnet.ro
UNICEF

20:15

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai accesibil autoturism costa 930 de lei

Antena3 Antena3,
ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai accesibil autoturism costa 930 de lei

Agentia Nationala de Adinistrare Fiscala scoate la vanzare mai multe autoturisme, printre care o Dacia 1310 si o Dacia Logan. Anunturile de vanzare au fost publicate pe pagina de Facebook ANAF. continuă pe Antena3

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Iar ne-am facut de ras. Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

Macao: Veniturile obtinute de pe urma jocurilor de noroc, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Veniturile obtinute de Macao de pe urma jocurilor de noroc au urcat cu 22% in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani si depasind asteptarile, pe fondul majorarii numarului de turisti din China, care au avut o saptamana de vacanta la inceputul lunii, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Bucurestiul, pe primul loc in topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic, potrivit unui clasament realizat de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, si preluat de.

Platile nete ale britanicilor catre UE, la cel mai scazut nivel din 2012

Platile anuale nete ale Marii Britanii catre bugetul Uniunii Europene au scazut in 2016 la 9,4 miliarde de lire sterline 12,4 miliarde de dolari) - cel mai redus nivel din ultimii patru ani - fata de 10,5 miliarde de lire sterline in 2015, arata datele prezentate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmite Reuters, citat de Agerpres.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Buna seara iubite! piesa romaneasca cel mai greu de interpretat. Doar Loredana o poate canta!

Buna seara, iubite! este nu doar cea mai de succes piesa din muzica usoara romaneasca, si cea mai vanduta, dar si cea mai dificil de interpretat. Doar Loredana Groza o poate canta in modul in care a compus-o regretatul Adrian Enescu.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )