Libnet.ro
UNICEF

18:30

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR la trei luni a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti, conform datelor.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei: ROBOR-ul ar putea ajunge la 5% in jumatate de an!

Vesti extrem de proaste vin pentru romanii care au credite in lei. Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in le.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR ar putea creste la 5% in urmatoarele sase luni

Specialistii sustin ca indicele ROBOR, cel in functie de care se calculeaza dobanzile la majoritatea creditelor in lei, ar putea ajunge la 5% in maxim sase luni. Asta daca Guvernul.

Indicele ROBOR a ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut miercuri la 1,89%, de la 1,87%, cat a fost cotat marti.

Indicele Robor la 3 luni a urcat la nivelul de 1,89%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la 3 luni a stagnat la nivelul de 1,87%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la nivelul de 1,87%, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Veste minunata pentru profesori

Comisia pentru invatamant a Camerei Deputatilor a dat raport de admitere propunerii legislative care prevede ca plata cheltuielilor cu salariile, sporurile, indemnizatiile si alte drepturi salariale al.

Veste antiinjunghiere pentru politisti din strada (VIDEO)

Ministerul de Interne ia primele masuri pentru protectia politistilor din strada, dupa ce mai multi oameni ai legii au fost atacati sau chiar omorati. Agentii Politiei Romane vor fi dotati cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )