Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buna seara iubite! piesa romaneasca cel mai greu de interpretat. Doar Loredana o poate canta!

ADPM ADPM,
Buna seara iubite! piesa romaneasca cel mai greu de interpretat. Doar Loredana o poate canta!

Buna seara, iubite! este nu doar cea mai de succes piesa din muzica usoara romaneasca, si cea mai vanduta, dar si cea mai dificil de interpretat. Doar Loredana Groza o poate canta in modul in care a compus-o regretatul Adrian Enescu. continuă pe ADPM

Buna seara iubite! piesa romaneasca cel mai greu de interpretat. Doar Loredana o poate canta!

Buna seara, iubite! este nu doar cea mai de succes piesa din muzica usoara romaneasca, si cea mai vanduta, dar si cea mai dificil de interpretat. Doar Loredana Groza o poate canta in modul in care a compus-o regretatul Adrian Enescu.

Halep la ora bilantului: Simona a explicat care a fost cel mai greu moment al sezonului si cand s-a bucurat cel mai mult

Simona Halep a intrat in vacanta, dupa ce a pierdut meciul cu Elina Svitolina si a fost eliminata de la WTA Finals 2017.

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

increderea in economia zonei euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii 17 ani

Increderea in economia zonei euro a crescut peste asteptari in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2000 pana in prezent, datele confirmand redresarea regiunii, dupa criza indelungata, transmite Reuters.

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe Nurburgring. Francezii tintesc recordul pentru cel mai rapid model cu tractiune fata

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe legendarul circuit Nurburgring Norschleife, pregatindu-se pentru a devenit cel mai rapid model de serie cu tractiune fata de pe celebrul circuit din vestul Germaniei.

O taximetrista a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Nu imi venea sa cred ce mi se intampla

O taximetrista din Florida a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Si asta pentru ca dupa ce si-a condus iubitul la aeroport, stiind ca acesta se duce sa-si viziteze mama bo.

Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

Fondatorul retailerului online Amazon. com,Jeff Bezos,a devenit cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. in.

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )