Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Antena3 Antena3,
Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit. continuă pe Antena3

Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume. Nimeni nu ii poate lua din merite.

Atentie la vorbele lui Roger Federer! Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume.

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile Codului fiscal produc confuzie in mediul de afaceri din tara noastra, conform B1. ro.

Bloomberg: Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile.

increderea in economia zonei euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii 17 ani

Increderea in economia zonei euro a crescut peste asteptari in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2000 pana in prezent, datele confirmand redresarea regiunii, dupa criza indelungata, transmite Reuters.

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

Peste 100 de instagrammeri romani s-au intalnit la Bucuresti in cadrul Creators will create, cel mai mare Instameet organizat vreodata in Romania. Cei mai populari dintre ei au impartasit idei despre cum pot ajunge sa aiba zeci de mii de followeri. Concluzia surprinzatoare: fotografiile care merg cel mai bine pe Instagram nu trebuie neaparat sa fie perfecte din punct de vedere tehnic, ci sa transmita o poveste.

Bursa din New York: Petrolul inchide la cel mai inalt nivel din februarie

Petrolul new-yorkez a inchis marti la cel mai inalt nivel din februarie, investitorii mizand pe prelungirea acordului mai multor mari producatori de limitare a ofertei, scrie AFP.

Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

Fondatorul retailerului online Amazon. com,Jeff Bezos,a devenit cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. in.

S-400 cel mai bun sistem antiaerian? Tactici rusesti de manipulare la televiziunea turca

Mihai Barsan si Radu Cupcea ne ofera o interesanta analiza a modului cum Turcia deformeaza cu buna intentie implicatiile politice ale achizitiei sistemului S400. in data de 12 septembrie 2017, pag.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )