Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep nu se regaseste

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep nu se regaseste

Turneul de la Wuhan a ramas luni fara primele doua favorite: Serena Williams si Simona Halep. Daca americanca s-a retras de pe teren din cauza unui virus, Simona a fost invinsa clar, cu 2-6, 6-2, 6-3, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA. continuă pe Adevărul

Sapte motive pentru care cuplurile casatorite ajung la divort

Pentru multe persoane, inselatul este principalul motiv pe care-l considera responsabil de o despartire, insa in cazul cuplurilor casatorite, acesta este departe de a fi principala cauza de divort. Casatoria din.

Sapte motive pentru care ar trebui sa dormim mai mult

Activitatile de zi cu zi ne lasa deseori prea putin timp sa ne odihnim atat cat ar trebui. Din pacate, acest lucru are consecinte asupra sanatatii noastre. Publicatia Huffington Post ne prezinta opt motive pentru care ar trebui sa acordam somnului aceeasi prioritate precum si celorlalte activitati din viata noastra.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

VIDEO Simona Halep vs Garbine Muguruza/ WTA: Agresiva Muguruza a eliminat-o pe favorita numarul doi

Simona Halep a parasit prematur turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania fiind eliminata de Garbine Muguruza in turul doi. Favorita numarul doi a fost invinsa de o mult prea agresiva Muguruza, a precizat site-ul oficial al WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Muguruza.

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2 Debut perfectde partida; 0-2

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul II Muguruza reuseste breakul chiar in debutul setului si conduce cu 2-087% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciuSetul I: 6-2 Jucatoarea noastra castiga relativ lejer primul set dupa 35 de minute. Primul serviciu, jocul de picioare si deplasarea pe fundul terenului au fost principalele arme ale Simonei in fata jucatoarei care a eliminat-o pe Serena Williams la Roland Garos.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in turul doi de Garbine Muguruza

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, in turul doi la Wuhan de catre Garbine Muguruza in trei seturi 6-2; 2-6 si 3-6. Totul parea perfect pentru Simona in primul set: serviciul, deplasarea pe linia de fund si loviturile puternice. Inexplicabil insa, calitatea serviciului a scazut mult in setul secund, iar numarul erorilor nefortate a crescut. Jucatoarea noastra nu a reusit sa-si ridice prea mult nivelul jocului nici in setul decisiv, iar Muguruza reuseste supriza si se califica in turul trei al turneului de la Wuhan.

Simona Halep: Acum trebuie sa imi recapat din nou increderea in mine, meci dupa meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat intr-un interviu acordat LEquipe ca a fost descumpanita dupa esecul de la US Open la care era privita drept favorita, explicand ca acum face eforturi pentru a-si.

Simona Halep a dat startul turneului de la Wuhan

Aflat la prima editie in circuitul WTA, turneul de la Wuhan a fost inaugurat organizatori cu o ceremonie fastuoasa la care a luat parte si Simona Halep.

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA in favoarea Mariei Sarapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, aflata pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata,.

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA, daca jucatoarea Maria Sharapova ajunge in finala turneului de la Wuhan

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, acum pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata, marti, in mansa a doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )