Libnet.ro
UNICEF

14:45

O analiza tragicomica: topul judetelor cu cea mai mare probabilitate de evaziune fiscala din autoconsumul de oua

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O analiza tragicomica: topul judetelor cu cea mai mare probabilitate de evaziune fiscala din autoconsumul de oua

O analiza tragicomica: Ce judete ar putea fi luate in vizor de Varujan Vosganian pentru evaziune fiscala din autoconsumul de oua?. continuă pe Wall-Street Ro

Faze tari: Un piton urias a fost ucis si apoi mancat in Indonezia, dupa ce acesta atacase o persoana; O eruptie solara puternica a produs cea mai mare aurora de pe Marte; A cheltuit 50.000 $ ca sa arate ca Melania Trump

Un asteroid va trece pe langa Pamant saptamana viitoare: 'Este extrem de aproape'. Un asteroid care are o latime estimata de aproximativ 30 de metri se va apropia de Pamant saptamana viitoare. Obiectul va zbura la o distanta de aproximativ. Mochi, o femela Saint Bernard, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga limba de caine. Mochi, in varsta de opt ani, care apartine unei familii din orasul Sioux Falls din Statele Unite, este posesoarea unei limbi de.

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre operatia de micsorare a sanilor. Care a fost cea mai mare teama a ei dupa ce a luat aceasta decizie

Simona Halep a acceptat sa vorbeasca in premiera si despre un subiect delicat din viata ei, cel in care a decis sa isi micsoreze sanii.

Faze Tari: Agentie de escorte, data in judecata! Clientii puteau evalua femeile precum camerele de hotel; Un leopard a inchis cea mai mare fabrica de masini din India; Google a creat o pereche de casti care au capacitatea de a traduce 40 de limbi.

Tablou pictat de Hitler, vandalizat de un barbat cu o surubelnita. O pictura realizata de. In cate luni crezi ca e insarcinata? A uimit pe toata lumea. A starnit invidia a mii de.

VIDEO Autoritatile Buzaului au donat celui mai mare spital din Soroca aparatura medicala pentru ingrijirea bebelusilor

Donatia a fost facuta zilele trecute de catre presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, care s-a intalnit cu omologul sau moldovean si cu cadre medicale ale spitalului. Conducerea judetului Buzau anunta ca va sprijini in continuare cea mai mare unitate medicala din Soroca.

VIDEO Zapada de jumatate de metru pe Transalpina. Cea mai spectaculoasa parte a soselei a fost inchisa circulatiei

Prima zapada din aceasta iarna a cazut pe Transalpina, unde, in unele locuri, stratul de zapada depaseste jumatate de metru. Drumarii au decis inca de sambata dimineata sa inchida portiunea de drum dintre Ranca si Obarsia Lotrului, practic, partea cea mai spectaculoasa a soselei.

Franta va avea in acest an cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Producatorii de vinuri din Franta se plang ca vor avea in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, din cauza afectarii culturilor de inghetul din primavara si de furtunile din vara, scrie Bloomberg.

24 IT. Test cu cea mai mica drona performanta

Spark este cea mai mica si performanta drona din lume. Aceasta cantareste doar 300 de grame si vine cu o camera de 12 megapixeli, care filmeaza si pozeaza full HD. Drona se ridica pana la.

Franta va avea in 2017 cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Viticultorii francezi vor inregistra in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, dupa ce gerul din primavara a afectat viile din regiunea Bordeaux, iar furtunile din vara au afectat strugurii din regiunea Champagne, informeaza Bloomberg.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania face cea mai buna alegere cu sistemele Patriot. Nu este un sistem vechi, ci un sistem care a fost supus testelor si este interoperabil cu fortele armate ale Statelor Unite

Romania face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitia sistemelor Patriot, acestea fiind o solutie pentru apararea aeriana a tarii, a declarat vineri, la Bucharest Forum, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Oficialul american a amintit si ca guvernul SUA a marit de patru ori fondurile pentru siguranta Europei si a mentionat locurile din Romania ce fac parte din infrastructura de Aparare - Campia Turzii, Kogalniceanu si centrul de instructie de la Cincu.

Seful delegatiei romane la AP NATO: Sesiunea anuala este cea mai importanta organizata de Romania de la finalul Razboiului Rece

Cea de-a 63-a sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO, ce are loc intre 6 si 9 octombrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti, este cu siguranta cea mai importanta organizata de Romania de la finalul Razboiului rece, a declarat vineri seful delegatiei romane la AP NATO, Vergil Chitac. Importanta sesiunii AP NATO e data faptul ca se intampla intr-o perioada in care Alianta NATO este profund subminata si se incearca destabilizarea, daca nu chiar destructurarea Uniunii Europene, a spus Chitac.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )