Libnet.ro
UNICEF

05:30

Franta va avea in 2017 cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta va avea in 2017 cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Viticultorii francezi vor inregistra in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, dupa ce gerul din primavara a afectat viile din regiunea Bordeaux, iar furtunile din vara au afectat strugurii din regiunea Champagne, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Franta va avea in acest an cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Producatorii de vinuri din Franta se plang ca vor avea in acest an cea mai mica productie din ultimii 60 de ani, din cauza afectarii culturilor de inghetul din primavara si de furtunile din vara, scrie Bloomberg.

Franta, cea mai mica productie de vin din ultimii 60 de ani

Potrivit estimarilor publicate de Ministerul francez al Agriculturii, volumul productiei de vin va scadea in acest an cu 19% pana la 36,9 milioane hectolitri, echivalentul a aproximativ 4,9 miliarde sticle.

24 IT. Test cu cea mai mica drona performanta

Spark este cea mai mica si performanta drona din lume. Aceasta cantareste doar 300 de grame si vine cu o camera de 12 megapixeli, care filmeaza si pozeaza full HD. Drona se ridica pana la.

Ea este CEA MAI FRUMOASA ROMANCA! Cine este tanara care ne va reprezenta la Miss World (FOTO)

A fost desemnata cea mai frumoasa romanca. Mihaela Bosca este reprezenta tarii noastre la Miss World 2017. Mihaela are 26 de ani si a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii de Nord din.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania face cea mai buna alegere cu sistemele Patriot. Nu este un sistem vechi, ci un sistem care a fost supus testelor si este interoperabil cu fortele armate ale Statelor Unite

Romania face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitia sistemelor Patriot, acestea fiind o solutie pentru apararea aeriana a tarii, a declarat vineri, la Bucharest Forum, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Oficialul american a amintit si ca guvernul SUA a marit de patru ori fondurile pentru siguranta Europei si a mentionat locurile din Romania ce fac parte din infrastructura de Aparare - Campia Turzii, Kogalniceanu si centrul de instructie de la Cincu.

Seful delegatiei romane la AP NATO: Sesiunea de la Bucuresti este cea mai importanta de la finalul Razboiului Rece

Cea de-a 63-a sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO, ce are loc intre 6 si 9 octombrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti, este cu siguranta cea mai importanta de la finalul Razboiului rece, a declarat vineri seful delegatiei romane la AP NATO, Vergil Chitac. Importanta sesiunii AP NATO e data faptul ca se intampla intr-o perioada in care Alianta NATO este profund subminata si se incearca destabilizarea, daca nu chiar destructurarea Uniunii Europene, a spus Chitac.

Seful delegatiei romane la AP NATO: Sesiunea anuala este cea mai importanta organizata de Romania de la finalul Razboiului Rece

Cea de-a 63-a sesiune anuala a Adunarii Parlamentare a NATO, ce are loc intre 6 si 9 octombrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti, este cu siguranta cea mai importanta organizata de Romania de la finalul Razboiului rece, a declarat vineri seful delegatiei romane la AP NATO, Vergil Chitac. Importanta sesiunii AP NATO e data faptul ca se intampla intr-o perioada in care Alianta NATO este profund subminata si se incearca destabilizarea, daca nu chiar destructurarea Uniunii Europene, a spus Chitac.

Faze tari: Un piton urias a fost ucis si apoi mancat in Indonezia, dupa ce acesta atacase o persoana; O eruptie solara puternica a produs cea mai mare aurora de pe Marte; A cheltuit 50.000 $ ca sa arate ca Melania Trump

Un asteroid va trece pe langa Pamant saptamana viitoare: 'Este extrem de aproape'. Un asteroid care are o latime estimata de aproximativ 30 de metri se va apropia de Pamant saptamana viitoare. Obiectul va zbura la o distanta de aproximativ. Mochi, o femela Saint Bernard, a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga limba de caine. Mochi, in varsta de opt ani, care apartine unei familii din orasul Sioux Falls din Statele Unite, este posesoarea unei limbi de.

OCTAV, cea mai mare premiera de gala din Romania. Vedete de top, printre cei 4000 de spectatori!

Filmul OCTAV a avut aseara premiera de gala. Peste 4000 de oameni, printre care s-au aflat si personalitati de marca din domeniul culturii, mass-media si vedete din showbiz, au umplut pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti, pentru a urmari in premiera cel mai asteptat film romanesc al anului, OCTAV.

Google Pixel 2 este telefonul cu cea mai buna camera, in teorie

Google Pixel 2 a fost anuntat aseara cu surle si trambite de catre gigantul din Mountain View. Povestea completa a aparatului o vom sti insa doar dupa lansarea efectiva. Avand in vedere trendurile actuale din piata de mobile, pentru ca un telefon de top sa aiba succes, pe langa un design aparte si o rperformanta [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )