Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anamaria Prodan, ingrozita de COVID-19: La ce clinica s-a tratat si cu ce problema a ramas

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan, ingrozita de COVID-19: La ce clinica s-a tratat si cu ce problema a ramas

Impresarul de 47 de ani se lupta de aproape zece zile cu noul coronavirus si a povestit, integral, intalnirea cu boala care a creat o pandemie. continuă pe Adevărul

Chinurile indurate de Anamaria Prodan din cauza virusului. Prin ce a trecut: Au fost momente cumplite

Cunoscuta impresara, Anamaria Prodan, a trecut prin momente dificile dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. in urma cu o saptamana, sotia lui Laurentiu Reghecampf a anuntat ca nici ea nu a scapat de infectia care se raspandeste cu o viteza naucitoare. Dupa putin timp, vedeta a solicitat interventia Ambulantei deoarece starea sa de sanatate .

Gigi Becali, gest ireal pentru Anamaria Prodan. Impresara, uluita si ea de patron

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar simptomele pe care le-a avut au fost destul de severe. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa.

Anamaria Prodan, detalii despre simptomele de COVID-19: A fost greu, cumplit Simti ca nu poti sa respiri, in momentul ala intervine panica

In varsta de 47 de ani, Anamaria Prodan a fost testata pozitiv pentru COVID-19 la finalul lunii noiembrie, iar simptomele cu care s-a confruntat sexy impresara nu au fost deloc usoare. Din pacate, sotia lui Reghe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )