Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anamaria Prodan, mahalagioaica numarul 1: Declaratii scarboase dupa un meci banal

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan, mahalagioaica numarul 1: Declaratii scarboase dupa un meci banal

Anamaria Prodan 47 de ani) e genul de om despre care, atunci cand deschide gura, poti sa spui atat: Mi-e rusine de rusinea lui. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Anamaria Prodan iese la atac dupa ce a fost acuzata ca a cumparat arbitrii: Ion Craciunescu sa isi cumpere vata, plange ca femeile

Sexy impresara este facut foc si para dupa ce Ion Craciunescu si patronul FC Botosani au acuzat-o ca s-a imprietenit prea mult cu arbitrii. Prodanca il face cu ou si cu otet pe Craciunescu Nu trece prea mult timp fara un nou scandal in fotbalul romanesc. Ieri, echipa patronata de Anamaria Prodan, FC Hermannstadt a .

Anamaria Prodan i-a facut praf pe Iftime si Craciunescu: Se plang ca femeile la menopauza

Anamaria Prodan, injosire maxima! A lovit doi dintr-o lovitura. Cunoscuta impresara i-a pus la pamant pe Iftime si Craciunescu in stilul sau caracteristic. Se plang ca femeile la menopauza, le-a replicat sotia lui Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan, jigniri si critici aspre pentru Iftime si Craciunescu Anamaria Prodan e extrem de expansiva si transparenta. Aceasta nu .

Anamaria Prodan, acuzata ca face lucruri necurate la Sibiu: Se intampla de cand a ajuns acolo

Hermannstadt a obtinut o victorie importanta in Liga 1, contra celor de la FC Botosani, scor 2-1. Golul victoriei pentru formatia din Sibiu a fost marcat de Romario Pires, in minutul 86. Brazilianul a transformat o lovitura de pedeapsa foarte usor acordata de arbitrul Andrei Chivulete. La o faza la care se putea dicta la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )