Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ancheta in cazul Hexi Pharma continua. Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, auditata (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta in cazul Hexi Pharma continua. Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, auditata (VIDEO)

Procurorii Continua ancheta in scandalul Hexi Pharma. Asta dupa ce sambata, directoarea firmei, Flori Dinu, a fost plasata in arest la domiciliu, desi este acuzata de nu mai putin de 128 de. continuă pe B1

Tribunalul Bucuresti a decis mentinerea masurilor preventive in cazul Hexi Pharma: Firma poate plati insa taxele catre stat, salariile si transporturile deja comandate

Tribunalul Bucuresti a decis vineri mentinerea masurilor preventive in cazul companiei Hexi Pharma. Exceptie fac insa masurile care vizeaza plata utilitatilor si a salariilor, taxelor catre stat s.

Parchetul General continua audierile in dosarul Hexi Pharma. Uliana Ochinciuc, asteptata sa dea declaratii. Procurorii vor s-o vada pe Flori Dinu dupa gratii

Parchetul General continua, luni, ancheta in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, este asteptata sa dea declaratii in fata procurorilor.

Alina Mungiu Pippidi intervine in scandalul Hexi Pharma: Cazul acesta ne arata cat de mare este crima organizata, cat de capturat este statul

Alina Mungiu Pippidi, reactie dura in cazul Hexi Pharma! Aceasta sustine ca ancheta in acest caz nu face decat sa arate lipsa totala de incredere in institutiile din Romania.

Noi imagini in cazul mortii lui Dan Condrea. Acestea ar putea fi decisive pentru stabilirea traseului parcurs de fostul patron Hexi Pharma

Imagini noi in cazul mortii lui Dan Condrea. O camera de supraveghere instalata pe traseu, la iesirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al fostului patron Hexi Pharma, informeaza Digi24.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, plasata in arest la domiciliu

Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 19:14 Judecatorii au decis ca Flori Dinu, director al Hexi Pharma, poate fi cercetata in arest la domiciliu, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de Judecatoria Sectorului 5 si poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti. *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea.

Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, retinuta pentru 24 de ore *Aceasta este acuzata de 99 infractiuni de inselaciune in forma continuata --------- *ACTUALIZARE 16:20 Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele. *ACTUALIZARE 15:42 Hexi Pharma: Flori Dinu ar fi aflat ieri ca existau retete schimbate *ACTUALIZARE 12:36 Directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, pus sub acuzare *ACTUALIZARE 11:11 Directorul Hexi Pharma stia de diluarea dezinfectantilor; reteta, impusa de Dan Condrea .

Scenarii socante cu privire la moartea patronului Hexi Pharma. Fost ofiter SRI: Decesul lui Dan Condrea a fost regizat (VIDEO)

Decesul lui Dan Condrea da nastere la zeci de teorii ale conspiratiei. Una dintre cele mai socante este aceea ca patronul Hexi Pharma, nu ar fi murit, ci accidentul sau. a fost regizat. Este teoria sustinuta de.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, in arest la domiciliu

Parchetul General: Flori Dinu a coordonat activitatea ilegala a Hexi Pharma in cunostinta de cauza Judecatoria sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma, Flori Dinu, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu, informeaza Agerpres. Decizia instantei nu este definitiva. Parchetul General sustine ca Flori Dinu, in calitate de director general al Hexi Pharma, avand atributii in special pe partea de vanzari desfasurata de societate, la instigarea lui Dan Condrea si cunoscand ca produsele comercializate nu respecta specificatiile din etichete, a coordonat intreg personalul care le-a promovat si a intermediat activitatea de negociere si incheiere de contracte de furnizare, inducand in eroare reprezentantii unitatilor medicale care au achizitionat produsele.

Contractele Hexi Pharma, luate la verificat de Consiliul Concurentei. Vorbim de coruptie sau incompetenta

Consiliul Concurentei are in lucru o ancheta privind achizitiile in sistemul de sanatate care ar putea lovi direct in Hexi Pharma. Deocamdata, fiind vorba despre verificari in.

Blestemul de la Hexi Pharma. Lungul sir al inmormantarilor care au marcat firma lui Dan Condrea

Moartea pare sa fi bantuit in ultimii ani Hexi Pharma. Decesul milionarului Dan Condrea este doar ultimul dintr-un sir lung de drame ce au lovit angajatii companiei. O persoana din.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3254 seconds )