Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ancheta dupa moartea lui Gyuri Pascu: Colegiul Medicilor, corpul de control al Ministerului Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta cerceteaza interventia facuta de Ambulanta Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta dupa moartea lui Gyuri Pascu: Colegiul Medicilor, corpul de control al Ministerului Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta cerceteaza interventia facuta de Ambulanta Bucuresti (VIDEO)

Ancheta dupa moartea fulgeratoare a lui Ioan Gyuri Pascu. in noaptea tragediei, actorul chemase la ora 3 dimineata o ambulanta, iar medicul de pe salvare i-a spus ca are atacuri de panica, i-a fa. continuă pe B1

Raed Arafat, reactie dupa moartea lui Gyuri Pascu: Nu trebuie blamat intreg sistemul medical

Dupa ipoteza lansata miercuri de Catalin Tolontan, conform careia medicul de pe ambulanta chemata de Gyuri Pascu inaintea mortii sale, a pus diagnosticul gresit, au aparut nenumarate.

Alina Gorghiu, cere demisia directorului Ambulantei Bucuresti dupa dezvaluirile privind moartea lui Gyuri Pascu: Prea multe cazuri, prea multa incompetenta, prea multe derobari de responsabilitate

Alina Gorghiu a avut o reactie pe Facebook dupa dezvaluirile privind faptul ca in noaptea in care Ioan Gyuri Pascu a decedat, artistul chemase salvarea cu doua ore inainte de infarct dar medicul i-.

A fost lasat sa moara cu zile? Ioan Gyuri Pascu a chemat ambulanta cu doua ore inainte de a muri, dar medicul a spus ca are doar atac de panica si i-a dat un calmant (VIDEO)

Ancheta dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Potrivit unor informatii confirmate deja, acesta a chemat ambulanta cu doua ore inainte de a face infarct, dar medicul doar i-a dat un diazepam, i-a pus diagnosticul.

Reactii dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Bunul simt, modestia exagerata si o framantare interioara au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Vestea mortii lui Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe artistii cu care acesta era prieten, cu totii exprimandu-si condoleantele, dar impartasind si povesti cu si despre el. intre cei care au vorbit despre Ioan Gyuri Pascu se numara Monica Anghel, Jojo, Tudor Chirila si Alexandru Arsinel.

Mesajul lui Cristian Gretcu, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a incetat din viata luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. Cristian Gretcu, care i-a fost coleg la Divertis, a transmis un mesaj sfasietor, scrie Libertatea. Ioan.

Dosar de moarte suspecta in cazul decesului lui Gyuri Pascu. Procurorii au cerut acte medicale de la Ambulanta Bucuresti si IML

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar de moarte suspecta dupa decesul actorului Gyuri Pascu, acestia solicitand mai multe documente de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, urmand sa fie audiate mai multe persoane, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. Medicul, anchetat si de conducerea Ambulantei Bucuresti-Ilfov

Diagnosticul pus de medicul de pe ambulanta care l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu in noaptea in care acesta a murit a demarat Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti sa se autosesizeze si sa demareze o ancheta in acest caz. Medicul, care i-a pus diagnosticul atac de panica artistului ce ulterior a decedat in urma unui infarct, este anchetat si de conducerea Ambulantei Bucuresti Ilfov.

Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) a informat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca un echipaj al Serviciului de Ambulanta l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu si i-a pus diagnosticul de atac de panica, Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat. Rezultatele investigatiei vor fi facute publice, se arata intr-un comunicat al CMMB.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti a anuntat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) a informat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )