Libnet.ro
UNICEF

23:45

Raed Arafat, reactie dupa moartea lui Gyuri Pascu: Nu trebuie blamat intreg sistemul medical

B1 B1,
Raed Arafat, reactie dupa moartea lui Gyuri Pascu: Nu trebuie blamat intreg sistemul medical

Dupa ipoteza lansata miercuri de Catalin Tolontan, conform careia medicul de pe ambulanta chemata de Gyuri Pascu inaintea mortii sale, a pus diagnosticul gresit, au aparut nenumarate. continuă pe B1

Ancheta dupa moartea lui Gyuri Pascu: Colegiul Medicilor, corpul de control al Ministerului Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta cerceteaza interventia facuta de Ambulanta Bucuresti (VIDEO)

Ancheta dupa moartea fulgeratoare a lui Ioan Gyuri Pascu. in noaptea tragediei, actorul chemase la ora 3 dimineata o ambulanta, iar medicul de pe salvare i-a spus ca are atacuri de panica, i-a fa.

Alina Gorghiu, cere demisia directorului Ambulantei Bucuresti dupa dezvaluirile privind moartea lui Gyuri Pascu: Prea multe cazuri, prea multa incompetenta, prea multe derobari de responsabilitate

Alina Gorghiu a avut o reactie pe Facebook dupa dezvaluirile privind faptul ca in noaptea in care Ioan Gyuri Pascu a decedat, artistul chemase salvarea cu doua ore inainte de infarct dar medicul i-.

Reactii dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Bunul simt, modestia exagerata si o framantare interioara au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Vestea mortii lui Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe artistii cu care acesta era prieten, cu totii exprimandu-si condoleantele, dar impartasind si povesti cu si despre el. intre cei care au vorbit despre Ioan Gyuri Pascu se numara Monica Anghel, Jojo, Tudor Chirila si Alexandru Arsinel.

Mesajul lui Cristian Gretcu, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a incetat din viata luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. Cristian Gretcu, care i-a fost coleg la Divertis, a transmis un mesaj sfasietor, scrie Libertatea. Ioan.

Dosar de moarte suspecta in cazul decesului lui Gyuri Pascu. Procurorii au cerut acte medicale de la Ambulanta Bucuresti si IML

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar de moarte suspecta dupa decesul actorului Gyuri Pascu, acestia solicitand mai multe documente de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, urmand sa fie audiate mai multe persoane, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Raed Arafat, dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Nu am dreptul sa ma pronunt oficial

Medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD, a vorbit la Sinteza Zilei despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu, condiderand ca acest caz trebuie analizat in liniste si ca ar trebui sa asteptam verd.

Echipa de control in cazul mortii lui Gyuri Pascu: Informatiile de pana acum denota o posibila abordare superficiala. Cronologia interventiei de pe ambulanta

Echipa de control in cazul mortii lui Gyuri Pascu va inainta un raport ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, informatiile de pana acum denotand o posibila abordare terapeutica superficiala din partea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Batea la usa ca sa ma intrebe daca nu am o bucata de paine

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul, care avea 55 de ani, a suferit un infarct in dimineata zilei de luni, 26 septembrie, scrie Libertatea. Ioan Gyuri Pascu a murit si a lasat in urma sa colegi, prietni.

Gabi Balint, mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Gabi Balint a postat un mesaj extrem de tulburator, dupa ce a aflat ca Ioan Gyuri Pascu a trecut in nefiinta, la doar 55 de ani. Cei doi aveau o relatie foarte apropiata, care.

Monica Anghel, mesaj dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Gyuri te iubesc la fel de mult (VIDEO)

Monica Anghel, fosta colega cu Ioan Gyuri Pascu in trupa Divertis a vorbit despre acesta pentru B1TV. Ma leaga amintiri extraordinar de multe. Noi am fost prieteni foarte buni si colegi. Dar datorita.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )