Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ancheta intr-un liceu din Craiova. O profesoara de engleza le-a vorbit elevilor despre placerile carnale

România Liberă România Liberă,
Ancheta intr-un liceu din Craiova. O profesoara de engleza le-a vorbit elevilor despre placerile carnale

Comisia Inspectoratului Scolar a demarat o ancheta intr-un liceu din Craiova, dupa ce o profesoara de engleza de la Colegiul National Carol I, din Craiova fost acuzata de parintii unor elevi din clasa a XI-a ca foloseste un limbaj indecent in timpul orelor si ca de multe ori conversatiile cu elevii au conotatii sexuale, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Ancheta intr-un liceu din Craiova. O profesoara le-a vorbit elevilor despre placerile carnale

Comisia Inspectoratului Scolar a demarat o ancheta intr-un liceu din Craiova, dupa ce o profesoara de engleza de la Colegiul National Carol I, din Craiova fost acuzata de parintii unor elevi din clasa a XI-a ca foloseste un limbaj indecent in timpul orelor si ca de multe ori conversatiile cu elevii au conotatii sexuale, transmite Mediafax.

China: Noua persoane au fost ranite intr-un atac cu cutitul, produs intr-o gara din orasul Guangzhou

Atac intr-o gara din din orasul Guangzhou din sudul Chinei. Noua persoane au fost ranite vineri intr-un atac cu cutitul, informeaza agentia Xinhua, citand politia locala. Un suspect a fost impuscat mortal de.

Noua persoane, ranite in urma unui atac cu cutitul, intr-o gara din China

Noua persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-o gara din orasul Guangzhou din sudul Chinei, a anuntat politia, citata de agentia Xinhua, iconform Mediafax.

Ford renunta la concedierea a 170 de angajati din fabrica din Craiova

Ford Romania a anuntat, astazi, ca in urma negocierilor cu sindicatul fabricii din Craiova privind reducerea a 680 de posturi, s-a decis renuntarea la disponibilizarea a 170 de angajati, insa va reduce programul de lucru al salariatilor.

Incendiu intr-o locuinta din Sectorul 3 al Capitalei: O femei de 60 de ani a murit

O femeie a murit, vineri, intr-un incendiu care a izbucnit in locuinta sa din Sectorul 3 al Capitalei, informeaza Mediafax. Incendiul a izbucnit intr-o camera in care era un resou aflat in functiune, pe care.

STARE DE URGENTA intr-un oras din sudul Bulgariei, din cauza ninsorilor abundente

Autoritatile din orasul Rudozem, situat in regiunea Smolian, au decretat stare de urgenta din cauza ninsorilor abundente care afecteaza sudul Bulgariei, relateaza site-ul Novinite. com. Cea mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )