Libnet.ro
UNICEF

16:00

STARE DE URGENTA intr-un oras din sudul Bulgariei, din cauza ninsorilor abundente

Antena3 Antena3,
STARE DE URGENTA intr-un oras din sudul Bulgariei, din cauza ninsorilor abundente

Autoritatile din orasul Rudozem, situat in regiunea Smolian, au decretat stare de urgenta din cauza ninsorilor abundente care afecteaza sudul Bulgariei, relateaza site-ul Novinite. com. Cea mai. continuă pe Antena3

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a fost internat intr-un spital din Teheran si se afla in stare critica

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului a fost internat in stare critica intr-un spital din Teheran, informeaza presa israeliana. in acest moment nu exista informatii oficial despre starea de.

Stare de urgenta in sudul Bulgariei, din cauza ninsorilor abundente

Autoritatile din orasul Rudozem, situat in regiunea Smolian, au decretat stare de urgenta din cauza ninsorilor abundente care afecteaza sudul Bulgariei. Cea mai mare parte a orasului Smolian, o localitate .

Noua persoane au fost ranite intr-un atac cu cutitul intr-o gara din sudul Chinei

Noua persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-o gara din orasul Guangzhou din sudul Chinei, a anuntat politia, citata de agentia Xinhua, in pagina electronica.

China: Noua persoane au fost ranite intr-un atac cu cutitul, produs intr-o gara din orasul Guangzhou

Atac intr-o gara din din orasul Guangzhou din sudul Chinei. Noua persoane au fost ranite vineri intr-un atac cu cutitul, informeaza agentia Xinhua, citand politia locala. Un suspect a fost impuscat mortal de.

Noua persoane, ranite in urma unui atac cu cutitul, intr-o gara din China

Noua persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-o gara din orasul Guangzhou din sudul Chinei, a anuntat politia, citata de agentia Xinhua, iconform Mediafax.

Act terorist in Odesa. O explozie puternica a avut loc in orasul din sudul Ucrainei

O explozie a avut loc joi dimineata in orasul Odesa din sudul Ucrainei. Politia ancheteaza incidentul drept un act terorist. Un dispozitiv a explodat joi dimineata si a avariat doua birouri situate la.

Cel putin 17 morti in explozia produsa intr-o mina din estul Ucrainei

Cel putin 17 persoane au murit in explozia produsa miercuri intr-o mina din regiunea separatista ucraineana Donetk, anunta autoritatile locale, citate de site-ul de stiri Sputnik si preluate de MEDIAFAX. Aut.

Liderul Suprem iranian, Ayatollahul Ali Khamenei, a fost internat in stare grava

Liderul Suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei, a fost internat astazi de urgenta intr-un spital din Teheran, fiind in stare grava, anunta Jerusalem Post, citand surse neoficiale. Potrivit publicatiei.

Cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete din sudul tarii

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe rauri din sapte judete din sudul tarii, unde incepand de sambata si pana duminica dupa-amiaza se pot produce inundatii locale, informeaza Mediafax.

Cod galben de inundatii pe rauri din sapte judete din sudul tarii (FOTO)

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pe rauri din sapte judete din sudul tarii, unde incepand de sambata si pana duminica dupa-amiaza se pot produce inundatii locale. Potrivit avertizarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )