Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ancheta judiciara in cazul prabusirii avionului Air Algerie

România Liberă România Liberă,
Ancheta judiciara in cazul prabusirii avionului Air Algerie

O ancheta judiciara, pentru infractiunea de omor involuntar, a fost demarata de autoritatile din Mali in cazul prabusirii avionului Air Algerie, imediat dupa descoperirea epavei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Parisul a lansat o ancheta in cazul prabusirii avionului Air Algerie

Parchetul din Paris a lansat o ancheta preliminara pentru omucideri involuntare dupa prabusirea avionului companiei Air Algerie in Mali, in contextul in care la bordul aparatului erau 51 de pasageri francezi,.

Care este cauza prabusirii avionului Air Algerie. Aceasta este cea mai probabila ipoteza

Conditiile meteorologice constituie ipoteza cea mai probabila pentru explicarea prabusirii avionului Air Algerie in Mali, Parisul excluzand de la inceput posibilitatea unui tir de la sol, extrem de .

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat presedintia.

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie: resturile aeronavei, imprastiate pe o suprafata mare

Avionul Air Algerie s-a prabusit intr-o zona desertica din nordul Mali, iar resturile acestuia sunt imprastiate pe o suprafata mare, dovada a violentei impactului, potrivit unei inregistrari video realizate de soldati burkinabezi si difuzata de postul de televiziune France 2, relateaza AFP.

VIDEO Primele imagini de la locul prabusirii avionului Air Algerie

Autoritatile din Algeria au revenit asupra informatiilor anuntate ieri privind existenta unui roman in avionul Air Algerie, care s-a prabusit ieri dimineata si nu se stie cu exactitate daca un cetatean al Romaniei s-a aflat in avion, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Conditiile meteorologice nefavorabile, cauza cea mai probabila a prabusirii avionului Air Algerie. Franta respinge ipoteza unui atac armat

Ministrul francez de Interne Bernard Cazeneuve a declarat, pentru postul de radio RTL , ca cel mai probabil conditiile meteorologice nefavaorbile reprezinta ipoteza cea mai probabila care poate explica prabusirea avionului algerian in Mali.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia Frantei a anuntat ca steagurile de pe cladirile publice din Franta vor fi or fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, informeaza Mediafax.

Prabusirea avionului Air Algerie in Mali, cel mai probabil cauzata de conditiile meteorologice nefavorabile

Oficialii de la Paris spun ca cea mai probabila ipoteza a prabusirii avionului Air Algerie in Mali este reprezentata de conditiile meteo nefavorabile, scrie AFP. Credem ca acest avion a fost avariat din motive.

Presedintia franceza a decretat trei zile de doliu, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia franceza a anuntat, sambata, ca drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air.

Principalele ipoteze despre prabusirea avionului Air Algerie

Zborul avionul Air Algerie prabusit joi in Mali, cu 118 persoane la bord, dintre care 51 de francezi, a fost afectat, cel mai probabil, de conditiile meteorologice, insa oficialii francezi si expertii nu exclud niciun atentat sau o problema tehnica,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )