Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ancheta a procurorilor dupa ce o profesoara din Brasov a fost gasita moarta pe Transfagarasan

Hotnews Hotnews,
 Ancheta a procurorilor dupa ce o profesoara din Brasov a fost gasita moarta pe Transfagarasan

Procurorii sibieni au deschis o ancheta dupa ce o profesoara de sport din Brasov a fost gasita moarta, cu urme de lovituri pe corp, pe Transfagarasan, anchetatorii banuind ca femeia a fost ucisa, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ancheta asupra mortii profesoarei din Brasov, gasita pe Transfagarasan

Ancheta asupra mortii profesoarei din Brasov, gasita pe Transfagarasan .

O cunoscuta profesoara din Brasov a fost gasita moarta pe Transfagarasan. Indiciile arata ca femeia a fost ucisa

Trupul Vioricai Borzos a fost gasit in Sibiu, la intrarea pe Tranfagarasan, de un muncitor. Langa cadavru au fost descoperite si actele femeii. Pe corp avea mai multe lovituri, semn ca profesoara ar fi fost ucisa in bataie.

Verdict final in cazul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini: Singurul vinovat, proprietarul terenului. Nicio persoana din administratia locala nu a fost gasita responsabila de tragedia petrecuta in 2013 (VIDEO)

Inchisoare cu executare in cazul lui Ionut Anghel, copilul omorat de caini in 2013. Verdictul a fost dat de judecatorii, iar Constantin Ciorascu , administratorul care avea terenul.

Serena Williams a castigat turneul de tenis de la Roma, dupa victoria din finala in fata conationalei sale, Madison Keys

Serena Williams a castigat turneul de tenis de la Roma, dupa ce s-a impus in doua seturi in fata lui Madison Jeys. Liderul mondial s-a impus cu scorul de 7-6, 6-3 in fata conationalei.

Concluzie soc dupa incendiul din Timis: Cei patru tineri preparau substante interzise. Ce au facut barbatii in apartament este incredibil (VIDEO)

Rasturnare de situatia in cazul celor patru tineri raniti in incendiul din judetul Timis si adusi la Bucuresti cu un avion Spartan. Desi initial s-a crezut ca flacarile au izbucnit dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )