Libnet.ro
UNICEF

12:15

ANCHETA. Ucigasul a doua femei din Marsilia este tunisian

România Liberă România Liberă,
ANCHETA. Ucigasul a doua femei din Marsilia este tunisian

Anchetatorii au arestat, marti, la Marsilia, patru persoane. Acesta este primul pas major al anchetatorilor ca urmare a uciderii a doua femei cu cutitul, duminica, in gara principala din Marsilia, de catre Ahmed Hanachi, un tunisian de 29 de ani. continuă pe România Liberă

Franta: Ucigasul din Marsilia a fost tunisian. Patru persoane au fost arestate

Patru persoane au fost arestate marti la Marsilia, fiind primul pas major al anchetatorilor ca urmare a uciderii a doua femei cu cutitul, duminica, in gara principala din Marsilia, de catre Ahmed Hanachi, un tunisian de 29 de ani, potrivit AFP.

Autorul atacului cu cutitul din gara din Marsilia avea pasaport tunisian

Barbatul care a injunghiat mortal duminica doua femei in gara Saint-Charles din Marsilia avea pasaport tunisian, a declarat luni procurorul antiterorism al Frantei, Francois Molins, adaugand ca anchetatorii verifica in prezent autenticitatea pasaportului, potrivit Agerpres, care citeaza DPA. Autorul atacului, a carui identitate nu a fost facuta publica, a fost impuscat mortal de fortele de securitate la scurt timp dupa incident.

Doua femei au fost injunghiate mortal in gara din Marsilia. Agresorul a fost impuscat. Parchetul a deschis o ancheta pentru terorism

Un barbat a fost impuscat mortal de fortele de ordine intr-o gara din Marsilia, in sudul Frantei, dupa ce a atacat mai multe persoane cu un cutit, a relatat postul BFM TV, citand un procuror din cadrul Parchetului local.

Atacul cu cutitul din gara din Marsilia, revendicat de Statul Islamic

Atacul cu cutitul comis duminica in gara din Marsilia, soldat cu moartea a doua femei, a fost revendicat de Statul Islamic, anunta Reuters, citand agentia Amaq. Un barbat a ucis doua femei cu cutitul, duminica, in gara principala din Marsilia, inainte sa fie impuscat mortal de fortele de securitate.

Imagini de groaza surprinse dupa atacul din Marsilia (VIDEO)

Au aparut primele imagini de dupa atacul din Marsilia, soldat cu moartea a doua femei. Un martor a surprins momentele in care fortele de ordine au intervenit, precum si stupoarea celor aflati in zona,.

Doua persoane au fost injunghiate mortal in gara din Marsilia. Agresorul a fost impuscat de trupele antiteroriste

Un barbat a fost impuscat mortal de fortele de ordine intr-o gara din Marsilia, in sudul Frantei, dupa ce a atacat mai multe persoane cu un cutit, a relatat postul BFM TV, citand un procuror din cadrul Parchetului local.

Turnul Eiffel stinge luminile luni seara, in semn de omagiu fata de victimele atacurilor din Marsilia si Las Vegas

Luminile din Turnul Eiffel vor fi stinse luni seara in semn de omagiu victimelor atacurilor comise in ultimele doua zile la Marsilia si Las Vegas, soldate cu doi, respectiv 58 de morti, a anuntat Anne Hidalgo, primarul Parisului, citata de AFP.

Barbati si femei din intreaga lume dezvaluie cum au fost parasiti cu un simplu mesaj. Iata cele mai dureroase dintre ele

Sfarsitul unei casnicii este de multe ori un proces stresant si de durata. Exista insa si exceptii. Folosind aplicatia Whisper, barbati si femei din intreaga lume si-au.

Prima Doamna din Catalonia este o romanca: Vasluianca Marcela Topor este sotia sefului Guvernului catalan

Putini stiu ca cea mai importanta femeie din Catalonia este o romanca. Marcela Topor, o vasluianca de 38 de ani, de profesie jurnalist, este de 15 ani sotia lui Carles Puigdemont, presedintele Guvernului ca.

Avertizare de la meteorologi. Cod galben de ceata in doua judete din nordul tarii

Meteorologii au emis duminica dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru judetele Cluj si Maramures, care este valabila pana la ora 11,00 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )