Libnet.ro
UNICEF

14:15

Prima Doamna din Catalonia este o romanca: Vasluianca Marcela Topor este sotia sefului Guvernului catalan

B1 B1,
Prima Doamna din Catalonia este o romanca: Vasluianca Marcela Topor este sotia sefului Guvernului catalan

Putini stiu ca cea mai importanta femeie din Catalonia este o romanca. Marcela Topor, o vasluianca de 38 de ani, de profesie jurnalist, este de 15 ani sotia lui Carles Puigdemont, presedintele Guvernului ca. continuă pe B1

Analiza: Referendumul din Catalonia este doar inceputul? Ce miscari autonomiste mai exista in Europa

Referendumul pentru independenta Cataloniei ar putea declansa si alte pretentii de independenta in regiuni din Europa, potrivit unei analize a cotidianului francez, Le Figaro. Jurnalistii francezi.

Prima Doamna a Cataloniei va fi o romanca. Marcela Topor din Vaslui.

In cazul in care Catalonia se va rupe de Spania si va fi desemnata stat independent, Prima Doamna a tarii va fi o romanca, Marcela Topor, din Vaslui, aceasta fiind sotia presedintelui regiunii, Carles Puigdemont.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Referendumul din Catalonia, motiv de razboi intre Gerard Pique si Sergio Ramos (FOTO)

Gerard Piquea postat un mesaj pe Twitter prin care anunta ca sustinereferendumul de duminica din Catalonia. Aceasta actiune este interzisa de justitie, iar colegul sau din Nationala.

Venezuela: Maduro il numeste ipocrit pe Rajoy pentru incercarea de a opri referendumul din Catalonia

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a criticat, duminica, pe premierul Spaniei, Mariano Rajoy pentru incercarea de a interzice referendumul din Catalonia. Maduro a spus ca Rajoy este un ipocrit pentru ca a sustinut opozitia din Venezuela in timp ce el a reprimat dorinta cetatenilor din Spania, relateazaReuters.

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari

Referendumul din Catalonia in cinci intrebari .

Cine este prima doamna a Cataloniei, romanca numita regina independentei

Sotia liderul separatist Carles Puigdemont, seful Executivului Cataloniei, este o fosta jurnalista romanca. Ea pledeaza pentru separarea acestei regiuni autonome de Spania. Numita de presa catalana Regina Independentei, Marcela Topor are 41 de ani si este originara din Vaslui.

Cine este prima-doamna a Cataloniei, romanca numita regina independentei

Sotia liderul separatist Carles Puigdemont, seful Executivului Cataloniei, este o fosta jurnalista romana. Ea pledeaza pentru separarea acestei regiuni autonome de Spania. Numita de presa catalana Regina Independentei, Marcela Topor are 41 de ani si este originara din Vaslui.

Premierul Spaniei, prima declaratie dupa referendumul din Catalonia

Premierul Spaniei, Marinao Rahjoy, a negat faptul ca in Catalonia a avut loc un referendum pentru independenta. Acesta sustine ca consultarea populara a fost o o parodie a insesi esentei.

Guy Verhofstadt, primul inalt oficial european ce rupe tacerea generalizata a UE fata de situatia de duminica din Catalonia: Condamn clar ce s-a intamplat azi

Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European si reprezentantul PE in negocierile de Brexit este primul inalt oficial al UE care critica ce se intampla duminica in Catalonia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )