Libnet.ro
UNICEF

08:30

Autorul atacului cu cutitul din gara din Marsilia avea pasaport tunisian

Hotnews Hotnews,
 Autorul atacului cu cutitul din gara din Marsilia avea pasaport tunisian

Barbatul care a injunghiat mortal duminica doua femei in gara Saint-Charles din Marsilia avea pasaport tunisian, a declarat luni procurorul antiterorism al Frantei, Francois Molins, adaugand ca anchetatorii verifica in prezent autenticitatea pasaportului, potrivit Agerpres, care citeaza DPA. Autorul atacului, a carui identitate nu a fost facuta publica, a fost impuscat mortal de fortele de securitate la scurt timp dupa incident. continuă pe Hotnews

Atacatorul de la Marsilia avea pasaport tunisian

Barbatul care a injunghiat mortal, duminica, doua femei in gara Saint-Charles din Marsilia avea pasaport tunisian, a declarat luni procurorul antiterorism al Frantei, Francois Molins.

Autorul atacului armat de la Marsilia a fost identificat. Cine era de fapt barbatul

Barbatul care a injunghiat mortal duminica doua femei in gara Saint-Charles din Marsilia avea pasaport tunisian, a declarat luni procurorul antiterorism al Frantei, Francois Molins, relateaza.

Atacul cu cutitul din gara din Marsilia, revendicat de Statul Islamic

Atacul cu cutitul comis duminica in gara din Marsilia, soldat cu moartea a doua femei, a fost revendicat de Statul Islamic, anunta Reuters, citand agentia Amaq. Un barbat a ucis doua femei cu cutitul, duminica, in gara principala din Marsilia, inainte sa fie impuscat mortal de fortele de securitate.

Autorul atacului sangeros din Las Vegas a fost identificat. Barbatul a deschis focul de la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay

Principalul suspect in atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock,a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Barbatul a ucis cel.

Autorul atacului din Las Vegas, in urma caruia peste 50 de oameni au murit, iar peste 400 au fost raniti, era un barbat alb de 64 de ani

Stephen Paddock, autorul atacului armat de la hotelul-cazinou Mandalay Bay, in care au murit peste 50 de persoane, iar peste 400 au fost ranite, are 64 de ani si este din orasul Mesquite, Nevada, relateazaCNN. Potrivit Poliltiei, in camera sa de hotel au fost gasite cel putin opt pistoale si pusti.

Acesta este autorul atacului din Las Vegas. Bilantul a crescut la aproape 600 de victime

Cel putin 58 de persoane au murit si alte 515 au fost ranite, in urma atacului din Las Vegas, au anuntat surse oficiale din cadrul politiei. Stephen Paddock, barbatul care a deschis focul asupra multimii.

RASTURNARE de situatie in cazul ATACULUI ARMAT din SUA. Cine este DE FAPT ATACATORUL. Numar URIAS de MORTI

Principalul suspect in atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock,a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Barbatul a ucis cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )