Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anchetatorii spun ca femeia incendiata pe un camp din judetul Giurgiu avea o relatie cu autorul crimei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Anchetatorii spun ca femeia incendiata pe un camp din judetul Giurgiu avea o relatie cu autorul crimei

Femeia care saptamana trecuta a fost gasita moarta, incendiata, intr-o valiza, pe un camp din judetul Giurgiu, a fost identificata de anchetatori. Femeia avea 32 de ani si locuia in orasul Buftea din judetul Ilfov, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Femeia incendiata in Giurgiu a fost identificata. Autorul crimei este in continuare in libertate (VIDEO)

Anchetatorii au identificat femeia care a fost gasita carbonizata intr-o valiza, pe un camp din judetul Giurgiu. Victima avea 32 de ani si locuiain apropiere de Bucuresti. Locul in care autorul a.

Lista candidatilor din judetul Giurgiu la alegerile parlamentare din 2020

Pe 6 decembrie 2020, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege parlamentarii care ii vor reprezenta pentru urmatorii patru ani. 465 de alesi, dintre care 136 senatori si 329 deputati vor ajunge in noul.

Femeia gasita incendiata intr-o valiza, in Giurgiu, a fost identificata. Din ce localitate era tanara

Anchetatorii au reusit s-o identifice pe femeia al carei cadavru a fost gasit incediat, intr-o valiza, pe un camp, in judetul Giurgiu. Este vorba despre o tanara de 32 de ani, din Buftea, judetul Ilfov.

Detalii noi si macabre despre femeia incendiata in Giurgiu. Ce au descoperit politistii

Noi detalii in cazul crimei brutale din Giurgiu. Autoritatile au dezvaluit mai multe informatii despre femeia gasita carbonizata intr-un bagaj pe un camp. Ce au descoperit oamenii legii? Detalii in cazul fetei incendiate din Giurgiu Anchetatorii au identificat femeie care a fost gasita carbonizata intr-o valiza din Giurgiu. Cautarile au durat atat tocmai pentru ca .

Mara Banica, alaturi de femeia incendiata la Ghimpati. Explicatia halucinanta a pozei

Imagini cu femeia incendiata gasita intr-o valiza pe un camp din Ghimpati! Ce cauta in preajma jurnalistei Mara Banica? Explicatia pozei celor doua impreuna a fost una intortocheata. Mara Banica, alaturi de femeia incendiata din Giurgiu. Motivul pozei lor impreuna Desi zilele trecute autoritatile mentionau ca au identificat cine este femeia gasita pe un camp .

Noi detalii despre originea femeii incendiate pe marginea drumului, intr-o valiza, in Giurgiu

Tanara al carei cadavru a fost incendiat intr-o valiza a fost gasit pe un camp din judetul Giurgiu, la marginea DN 6, intre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor. Noi detalii despre originea femeii au fost date publicitatii de surse din cadrul anchetei.

Ea este tanara omorata, bagata intr-o valiza si incendiata pe camp la Ghimpati

Dupa o saptamana de la crima care a socat Romania, anchetatorii au reusit sa o identifice pe tanara in varsta de 32 de ani care a fost omorata, bagata dezbracata intr-o valiza si incendiata pe un camp, in apropiere de Ghimpati, judetul Giurgiu.

Anunt de ultima ora! Anchetatorii au aflat indentitatea femeii incendiate pe un camp din Giurgiu

Anchetatorii au aflat identitatea femeii care a fost ucisa si apoi incendiata intr-o valiza, pe un c.

Noi detalii din ancheta crimei ingrozitoare din Giurgiu. Cine ar putea fi femeia incendiata

Noi detalii privind crima ingrozitoare din Giurgiu, ce a fost descoperita vineri, 30 octombrie, de un sofer de camion care a observat un incendiu si ceea ce parea a fi un om ars in santul de pe marginea drumului, pe DN 6, intre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor. Politistii au identificat un cadavru de sex feminin carbonizat in procent de 90%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )