Libnet.ro
UNICEF

01:06

Anda Adam devine cumatra cu Adrian Mutu si Elena Gheorghe

ADPM ADPM,
Anda Adam devine cumatra cu Adrian Mutu si Elena Gheorghe

Anda Adam devine cumatra cu Adrian Mutu si Elena Gheorghe. Asta deoarece va avea aceiasi nasi de cununie precum cele doua vedete, dar si precum multe alte persoane publice din showbiz. Iata despre ce este vorba. continuă pe ADPM

Anda Adam, cununie in aer liber, printre sute de flori albe

Duminica aceasta, Anda Adam isi va uni destinul cu cel al logodnicului ei, Sorin. Cununia artistei si petrecerea de dupa sunt deja pregatite in amanunt si se vor desfasura intr-un decor de poveste! Iata toate detaliile! .

Adrian Mutu este convins ca Ianis Hagi poate scrie istorie in Serie A

Fostul jucator al Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat ca Ianis Hagi are toate calitatile necesare pentru a reusi la gruparea italiana.

Adrian Mutu a confirmat transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina

Cu cateva zile in urma, un jurnalist italian a dezvaluit ca Fiorentina l-a cumparat pe Ianis Hagi, iar astazi informatia a fost confirmata de Adrian Mutu, conform Digisport. Gica Hagi a reusit sa se.

Elena Gheorghe, accident rutier cu un ranit! Iata ce s-a intamplat!

Elena Gheorghe, accident rutier cu un ranit. In timp ce se intorceau de la un concert, artista, alaturi de sotul ei, Cornel Ene, au acrosat un barbat de 59 de ani aflat pe bicicleta. Iata ce s-a intamplat.

webPR: Delia, Elena Gheorghe, Ruby, Adda, Randi si alti artisti cu peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube fac show la ICEEfest, cu parteneri surprinzatori de scena

Ruby, Delia, Elena Gheorghe, Shift, Randi si Adda sunt doar cativa dintre artistii care vor urca pe scena clubului BOA Beat of Angels) din Bucuresti, joi, 11 iunie 2015, de la 19. 30, in cadrul Viral Music Night, petrecerea si spectacolul care incheie prima zi de ICEEfest 2015.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )