Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anda Adam este insarcinata in sase luni: Ne dorim o fetita!

ADPM ADPM,
Anda Adam este insarcinata in sase luni: Ne dorim o fetita!

Dupa ce ieri si-a anuntat fanii, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca este insarcinata in 6 luni, Anda Adam explica acum de ce a ales sa tina ascuns acest lucru atata timp si spune ca si-ar dori o fetita. continuă pe ADPM

Anda Adam este insarcinata! Va avea fetita sau baietel?

Desi in ultima perioada s-au facut multe speculatii in acest sens in presa romaneasca, Anda Adam a anuntat abia astazi ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina, in curand, pentru prima oara mamica.

Anda Adam, veste BOMBA pentru fani. De ce va lua o pauza de la muzica peste trei luni

Artista Anda Adam a anuntat joi, pe Internet, ca este insarcinata in sase luni si ca ea si sotul ei, omul de afaceri Sorin Andrei, abia asteapta sa devina parinti.

Anda Adam a recunoscut! E gravida in 6 luni: Abia asteptam sa devenim parinti!

Zvonurile cum ca Anda Adam ar fi insarcinata au fost acum elucidate. Artista a recunoscut ca este gravida in 6 luni. Cantareata abia asteapta sa devina mamica si nu a dezvaluit pana in momentul de.

Mehedinti: O fetita de un an si sase luni a murit dupa ce a inghitit motorina

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti au deschis un dosar penal pentru rele tratamente si ucidere din culpa, dupa ce o fetita de un an si sase luni, din localitatea Bala, a murit la spital,.

Brasovenii de la Frisbo au ajuns la afaceri de 500.000 de euro in primele sase luni

Frisbo, prima platforma de e-fulfillment din Romania, activa pe piata din februarie 2014, a rulat in primele sase luni ale acestui an comenzi online de peste 500. 000 euro, in crestere cu peste 100% fata de primul semestru al anului trecut, si a ajuns la un portofoliu de circa 20 de clienti, din industrii precum fashion, cosmetice, jucarii, mobilier sau incaltaminte. Tinta companiei brasovene este sa ajunga la un portofoliu de peste 40 de clienti si sa aiba comenzi in valoare de mai mult de 2 milioane euro pana la finalul anului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )