Libnet.ro
UNICEF

07:00

Anda Adam a lansat noul single AMO la Media Music Awards |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Anda Adam a lansat noul single AMO la Media Music Awards |VIDEO

Aseara in cadrul premiilor Media Music Awards 2012 din Sibiu, frumoasa Anda Adam a lansat un nou single, de data aceasta in limba romana dupa ce o perioada a cantat doar in engleza. Piesa se numeste AMO, este produsa de echipa HaHaHa Production, in care Anda ne spune ca are o inima de dat unui [. continuă pe Devorator Monden

Anda Adam, schimbare radicala de stil pentru Media Music Awards

Anda Adam planuieste sa aiba o aparitie surprinzatoare maine seara, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar, total diferit de cel cu care s-a prezentat in show-uri si la evenimentele mondene din ultimul an. Continue reading .

Careul divelor azi la Media Music Awards! Loredana, Antonia, Anda Adam si Andreea Banica, pe aceeasi scena la Sibiu

Antonia, Loredana, Anda Adam si Andreea Banica, alaturi de cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, vor fi premiate si vor canta azi, 4 octombrie, la Sibiu, in cadrul primei editii a Media Music Awards. Continue reading .

Caru' cu Vedete: Cu sfarcul la vedere! Andreea Banica face spectacol vestimentar la Media Music Awards; Scene hot! Iuliana Luciu si Daniela Crudu s-au pupat pe gura in direct la TV; Antonia, atacata murdar: Toti cei care si-o pot permite au avut-o

I-a lasat pe toti cu gura cascata! Andreea Marin Banica, super decolteu la o petrecere. Andreea Marin Banica a fost invitata de marca la Petrecerea Roz. A purtat sau nu chiloti Anda Adam la Media Music Awards? Anda Adam a avut o aparitie spectaculoasa la Premiile Media Music Awards. Cantareata a mers.

Media Music Awards marii castigatori ai anului 2012! FOTO de la marele eveniment!

Peste 30. 000 de oameni din Piata Mare a Sibiului si peste 1 milion de telespectatori din toata lumea au urmarit aseara prima editie a Media Music Awards, evenimentul organizat de Media Forest si sustinut de ADPM PR, care a devansat in profesionalism si audienta orice gala de premii muzicale organizata in Romania. Continue reading .

Vunk si Antonia, marii castigatori de la Media Music Awards: Peste 30.000 de oameni au participat la show-ul din Sibiu

Cei mai buni artisti ai anului au fost premiati la Sibiu joi seara, in cadrul galei Media Music Awards. Peste 30. 000 de oameni s-au adunat in Piata Mare a orasului pentru a vedea show-urile artistilor preferati,.

Castigatorii primei editii a Media Music Awards.

Prima editie a Media Music Awards a avut loc joi seara, la Sibiu. Mii de oameni s-au adunat in centrul orasului pentru a asculta cele mai bune melodii ale anului 2012, informeaza rtv. net. Vedetele au purtat tinute speciale pentru acest eveniment si au ajuns la Sibiu cu masini de epoca, in ton cu atmosfera medievala a orasului. Artistii au venit dornici sa-si incante fanii cu cele mai ascultate piese din acest an. Majoritatea au plecat si cu ceva premii acasa, iar altii au profitat de ocazie ca .

Sean Paul a lansat clipul single-ului How Deep Is Your Love ft. Kelly Rowland |VIDEO

Sean Paul a lansat videoclipul single-ului How Deep Is Your Love, o colaborare cu frumoasa artista Kelly Rowland. How Deep Is Your Love este cel de-al 5-lea single oficial de pe albumul Tomahawk Technique, lansat pe 18 Septembrie 2012 si in Statele Unite, dupa ce in Ianuarie a fost lansat in Europa. Track-ul este produs [.

Deepcentral a lansat primul single in limba romana O stea |AUDIO

Doru si George ne-au pregatit o dubla surpriza: un single in limba romana si o balada semnata Deepcentral O stea. Desi ne asteptam ca baietii sa lanseze videoclipul piesei So Divine, cei doi membri ai trupei ne prezinta o balada lenta de dragoste, total diferita de ce au lansat pana in prezent. O stea [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )