Libnet.ro
UNICEF

20:01

Andra, anunt dupa 10 de casnicie. Din pacate, e adevarat!

B1 B1,
Andra, anunt dupa 10 de casnicie. Din pacate, e adevarat!

Andra a mentionat ca si in familia ei si a lui Maruta mai apar certuri, nefiind totul chiar atat de roz pe cat crede lumea. Cantareata a sustinut ca certurile lor se. continuă pe B1

Andra, anunt dupa 10 ani de casnicie cu Maruta: Nu exista familie perfecta!

Nu exista familie perfecta. Fiecare familie este diferita, functioneaza dupa regulile proprii, isi rezolva problemele, evolueaza. Absolut toate cuplurile au si momente de criza, iar a te certa e un.

Kim Kardashian si-a numit fetita dupa un oras din America! Iata cum o va boteza!

Kim Kardashian a devenit mama pentru a treia oara, de aceasta data apeland la o mama surogat. Dupa North si Saint, iata ce nume a ales pentru cel de-al treilea copil al sau! .

DOLIU in lumea artistica! Din pacate, s-a stins din viata O MARE STEA! Vestea a picat ca un trasnet (FOTO)

Sculptorul si pictorul american Jack Whitten a murit la varsta de 78 de ani, anuntul fiind facut duminica de galeristul sau si Muzeul de Arta din Baltimore. Muzeul de Arta din Baltimore, in.

Activitatile guvernului Statelor Unite, blocate dupa esuarea negocierilor din Senat pentru extinderea finantarii bugetare

Activitatile guvernului american au fost oprite in mod oficial de noaptea trecuta, dupa ce republicanii si democratii din Senat nu au reusit sa ajunga la un acord de ultim moment pentru continuarea finantarii bugetare, din cauza neintelegerilor majore legate de imigratie si securitatea la granite.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )