Libnet.ro
UNICEF

19:00

Andre Rieu isi doneaza incasarile din vanzarea DVDurilor pentru victimile din Colectiv

ADPM ADPM,
Andre Rieu isi doneaza incasarile din vanzarea DVDurilor pentru victimile din Colectiv

Andre Rieu a sosit ieri la Bucuresti cu un avion privat pentru a se reculege la locul tragediei din Colectiv. Artistul care a concertat pentru 84. 000 de romani anul trecut a plans si a declarat ca va compune o melodie in onoarea victimilor si va dona incasarile din vanzarea noilor DVD-uri familiilor victimilor. continuă pe ADPM

Andre Rieu isi doneaza incasarile din vanzarea DVDurilor pentru victimele din Colectiv

Andre Rieu a sosit ieri la Bucuresti cu un avion privat pentru a se reculege la locul tragediei din Colectiv. Artistul care a concertat pentru 84. 000 de romani anul trecut a plans si a declarat ca va compune o melodie in onoarea victimelor si va dona incasarile din vanzarea noilor DVD-uri familiilor victimilor.

Andre Rieu a venit la Bucuresti pentru a face o donatie victimelor din Colectiv

Violonistul Andre Rieu a venit astazi, in jurul orei 16. 15, la clubul Colectiv din Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din 30 octombrie si pentru a face o donatie pentru ajutorarea persoanelor grav ranite in urma tragediei.

Andre Rieu a ajuns la Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor din Clubul Colectiv. Voi compune o melodie pentru cei care au murit

Violonistul Andre Rieu a ajuns sambata dupa-amiaza, la Bucuresti, unde a adus un omagiu victimelor incendiului din Clubul Colectiv. El a anuntat ca va dona castigurile de la DVD-urile concertelor din Bucuresti familiilor victimelor si ca va compune o melodie in amintirea celor care au murit in Colectiv.

Andre Rieu va veni sambata, la Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor din clubul Colectiv

Violonistul Andre RieuAndre Rieu va veni sambata dupa-amiaza, la Bucuresti, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv si pentru a face o donatie pentru ajutorarea acestora, au declarat surse apropiate actiunii, citate de Mediafax.

Dan Chisu doneaza incasarile de la Bucuresti NonStop victimelor de la Colectiv

Lungmetrajul Bucuresti NonStop, de Dan Chisu, va fi lansat in cinematografele din Romania pe 13 noiembrie, iar incasarile vor merge catre familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv, a anuntat artistul pe pagina lui de Facebook.

incasarile din biletele filmului Box, donate supravietuitorilor incendiului din Club Colectiv

Incasarile din vanzarea biletelor de cinema pentru filmul Box, de Florin Serban, vor fi donate supravietuitorilor incendiului din clubul Colectiv, potrivit unui anunt facut de regizorul peliculei, acesta sperand ca gestul sau sa fie urmat de altele similare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )