Libnet.ro
UNICEF

11:15

Andreas Larsson, unul dintre cei mai buni somelieri din lume, vine la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Andreas Larsson, unul dintre cei mai buni somelieri din lume, vine la Chisinau

In premiera pentru Republica Moldova, unul dintre cei mai influenti somelieri ai lumii, Andreas Larsson, vine la Chisinau pentru o degustare de exceptie a peste 20 de vinuri din soiuri autohtone si de cupaj. Pentru prima data dupa lansarea brandului de tara Vinul Moldovei, pasionatii de vin, dar si profesionistii in domeniu au ocazia unica joi, 14 decembrie, sa participe la o degustare in orb, ghidati de un celebru somelier cu renume mondial. continuă pe Adevărul

Andrei Frunza, unul dintre cei mai importanti CEO din piata de recrutare, pleaca din eJobs dupa 5 ani la conducerea portalului online

Andrei Frunza pleaca din eJobs dupa 5 ani la conducerea celui mai mare portal de recrutare online, urmand sa se dedice unor noi oportunitati profesionale. Potrivit unor surse din piata, atributile sale de CEO vor fi preluate temporar de Mihnea Vasiliu,.

ITF: Rafael Nadal si Garbine Muguruza, desemnati cei mai buni jucatori de tenis din 2017

Spaniolii Rafael Nadal, locul 1 ATP, si Garbine Muguruza, locul 2 WTA, au fost desemnati de Federatia Internationala de Tenis cei mai buni jucatori din 2017. Ei vor primi titlul de campioni mondiali in 2017, in cadrul unei gale ce va avea loc la 5 iunie 2018, la Paris, in timpul turneului de la Roland Garros.

Asa prepari cei mai buni carnati pentru Craciun. Reteta pe care o faceau bunicii nostri

Ingredientele sunt simple, naturale, dar rezulatul e pur si simplu delicios. Carnatii sunt un preparat specific sezonului de iarna. in general, carnatii de casa se pregatesc dupa taierea.

Business report:INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati;Romania, codasa pana si la cheltuirea banilor europeni;David si Goliat, varianta din bricolaj: povestea micului antreprenor care concureaza cu D

Topul judetelor in care se construiesc cele mai putine case. Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte in mediu urban a scazut in primele noua luni din acest an si se constata o crestere a locuintelor construite in mediul rural. INS: Cinci milioane de romani sunt saraci. Copiii si tinerii sub 18 ani sunt cei mai afectati. Rata saraciei relative a ajuns la 25,3% anul trecut si a inclus astfel peste cinci milioane de romani.

Directorul pe Infrastructura al Bancii Europene pentru Dezvoltare: Infrastructura de transport, una dintre cele mai slabe zone ale mediului de afaceri din tara, dar este esentiala pentru dezvoltarea Romaniei

Intr-o intalnire la Londra cu Ministrul Transporturilor din Romania, Felix Stroe, directorul executiv al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a subliniat rolul esential al dezvoltarii infrastructurii de transport pentru tara noastra. Cei doi oficiali au discutat despre finantarea autostrazii Iasi - Targu Mures, despre Magistrala 6 de metrou spre Aeroportul Otopeni, precum si alte proiecte d emodernizare a sectorului feroviar.

Cine vor fi cei mai bine platiti angajati din ministere, in 2018

Cele mai mari salarii medii din ministere sunt obtinute de angajatii Ministerului Afacerilor Externe, unde cei peste 2. 200 de angajati vor avea salarii medii de circa 10. 300 de lei net pe luna in 2018, cu 12%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )