Libnet.ro
UNICEF

08:00

ITF: Rafael Nadal si Garbine Muguruza, desemnati cei mai buni jucatori de tenis din 2017

Hotnews Hotnews,
 ITF: Rafael Nadal si Garbine Muguruza, desemnati cei mai buni jucatori de tenis din 2017

Spaniolii Rafael Nadal, locul 1 ATP, si Garbine Muguruza, locul 2 WTA, au fost desemnati de Federatia Internationala de Tenis cei mai buni jucatori din 2017. Ei vor primi titlul de campioni mondiali in 2017, in cadrul unei gale ce va avea loc la 5 iunie 2018, la Paris, in timpul turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal: Nu sunt apt 100%, dar sper sa fiu pana la Australian Open

Retras de la Turneul Campionilor dupa primul meci disputat infrangere cu David Goffin), Rafael Nadal a precizat ca nu este la 100% din punct de vedere fizic, dar ca spera sa fie pana la startul Australian Open.

Oglinda pentru starea Educatiei: Romania e tara UE cu cei mai slab pregatiti profesori, cea mai mica finantare, cei mai putini studenti si in care elevii de la sate sunt condamnati la esec

Campioana europeana la cei mai putini bani alocati educatiei, Romania isi ignora copiii din zonele rurale si de etnie roma, potrivit unui studiu al Comisiei Europene. O alta tendinta ingrijoratoare e indepartarea elevilor de facultate: abandonul scolar pentru segmentul 18-24 a crescut de la 17,3% la 18,5% in ultimii trei ani. Trendul are consecinte atat pe piata muncii cat si la nivelul cresterii economice. Alte probleme identificate de Comisia Europeana: avem profesori slab pregatiti, cresele sunt prea putine, iar lucrul cu elevii cu cerinte educationale speciale este aproape strain.

Care au fost cei mai destepti oameni din istorie si cine a avut un IQ mai mare de 220

In topul celor mai destepti oameni din lume se gasesc scriitori, oameni de stiinta, matematicieni, medici, personalitati care si-au spus cuvantul in diferite domenii de activitate, lasand in urma lor o mostenire remarcabila.

Ce trebuie neaparat sa faci cu bradul inainte de a-l impodobi. Cei mai multi romani ignora asta

O veste nu tocmai placuta circula de cativa ani buni si se refera la pericolele asupra sanatatii pe care brazii de Craciun le aduc in casa. Indiferent ca vorbim despre brazii artificiali sau cei naturali, un lucru est.

Andrei Frunza, unul dintre cei mai importanti CEO din piata de recrutare, pleaca din eJobs dupa 5 ani la conducerea portalului online

Andrei Frunza pleaca din eJobs dupa 5 ani la conducerea celui mai mare portal de recrutare online, urmand sa se dedice unor noi oportunitati profesionale. Potrivit unor surse din piata, atributile sale de CEO vor fi preluate temporar de Mihnea Vasiliu,.

Simona Halep a intrat, in premiera, in Top 300 cei mai bogati romani. La ce distanta se afla de Tiriac in clasament

La doar 26 de ani, Simona Halep a intrat in topul celor mai bogati romani. Aceasta a intrat pentru prima data in top 300, dupa un an 2017 formidabil. Ajunsa numarul 1 mondial, tenismena a ajuns.

Parintele Arsenie Papacioc: Cei mai multi isi pierd sufletele pentru aceasta neinfranare

Parintele Arsenie Papacioc a explicat in cartea Ne vorbeste Parintele Arsenie Papacioc) care este unul dintre cele mai mari pacate ale crestinilor. O alta patima foarte primejdioasa,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )