Libnet.ro
UNICEF

19:31

Andreea Balan a dat lovitura! Se umple de bani in noaptea de Revelion. Unde va canta

Playtech Playtech,
Andreea Balan a dat lovitura! Se umple de bani in noaptea de Revelion. Unde va canta

Andreea Balan este jumatatea trupei Andre care va da lovitura in noaptea de Revelion. Artista va face show in cinci locatii, iar banii vor fi pe masura. Unde va canta si cat va fi onorariul? Andreea Balan va da lovitura in noaptea de Revelion. Unde va canta? Andreea Balan a debutat in TV in 1994, . continuă pe Playtech

Digi RCS-RDS a dat LOVITURA. Recordul lor ii atinge pe toti abonatii

Digi RCS-RDS a dat lovitura in luna noiembrie. Digi Mobil a reusit sa fure cel mai mare numar de abonati din celelalte retele. Digi RCS-RDS a reusit in noiembrie sa inregistreze un record de portari.

Un hot ingenios a dat lovitura! Este incredibil ce i-a trecut prin cap!

Un hot de-a dreptul ingenios a dat lovitura in judetul Constanta.

Filmul de Craciun cu care Netflix a dat lovitura. L-ai vazut?

Netflix si-a adaptat continutul pentru perioada sarbatorilor si a dat lovitura. A venit pe final de an cu un film pentru Craciun care a fost vazut de zeci de milioane de oameni. Netflix te-a.

Andreea Marin, marturisiri neasteptate despre petrecerea de Revelion. Ce vrea sa faca, alaturi de iubitul ei, in noaptea dintre ani

Andreea Marin a facut marturisiri neasteptate despre petrecerea de Revelion. Vedeta a dezvaluit ce vrea sa faca, alaturi de iubitul ei, in noaptea dintre ani. Ea a spus ca va sta acasa cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Cei doi vor astepta ca rudele sa le treaca pragul. Andreea Marin, marturisiri neasteptate despre petrecerea de Revelion .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )