Libnet.ro
UNICEF

18:30

Andreea Balan, externata dupa sase zile de spitalizare: Am avut mare noroc

Adevărul Adevărul,
Andreea Balan, externata dupa sase zile de spitalizare: Am avut mare noroc

Cantareata Andreea Balan 36 de ani) a fost externata dupa sase zile petrecute intr-un spital privat din Capitala. Vedeta a fost internata, marti, din cauza unor dureri abdominale severe. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Andreea Balan, la un pas de moarte pentru a doua oara. Ce i-au descoperit medicii in abdomen

Andreea Balan, la un pas de moarte pentru a doua oara, la scurt timp dupa ce era sa moara in timpul unei cezariene. Acum, medicii i-au gasit artistei o punga de puroi in stomac si au atentionat-o ca a fost la un pas de o reala tragedie. Andreea Balan, la un pas de moarte pentru .

Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Ce se intampla cu ea

Andreea Balan vine cu un nou mesaj pentru cei care se ingrijoreaza de starea sa de sanatate. Cum se simte acum artista si ce a spus ca se intampla cu ea? Ultimele detalii vin chiar de pe patul de spital. Andreea Balan, mesaj de pe patul de spital. Ce detalii a oferit artista? Noi detalii .

George Burcea, suparat ca Andreea Balan nu-i permite sa-si vada fetitele. Cantareata nu-l primeste fara rezultatul negativ al testului COVID

Andreea Balan trece prin momente extrem de dificile, insa a decis sa-l tina pe George Burcea la distanta de ea si de cele doua fetite pe care le au impreuna. Actorul acuza caincearca sa-si vada.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )