Libnet.ro
UNICEF

13:31

Andreea Balan a nascut. De cand astept ziua asta!

Antena3 Antena3,
Andreea Balan a nascut. De cand astept ziua asta!

Andreea Balan s-a internat intr-o clinica privata,acolo unde va da nastere, luni, primului ei copil cu George Burcea, Ella. Andreea Balan a facut marele anunt pe Facebook si a spus ca are emotii. continuă pe Antena3

Andreea Balan a nascut o fetita: Artista a facut publica prima imagine cu micuta si le-a transmis fanilor un mesaj

Cantareata Andreea Balan a adus pe lume duminica, 9 octombrie, o fetita sanatoasa de nota 10. Artista a postat recent pe Facebook un mesaj pentru fanii ei si prima fotografie cu micuta.

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

Cantareata Andreea Balan a devenit mama pentru prima data

Cantareata Andreea Balan, care face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzata de Antena 1, a devenit mama pentru prima data, duminica, anunta News. ro. Andreea Balan a nascut, la o clinica privata din Capitala, o fetita pe care o va numi Ella. Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea, a scris Andreea Balan pe Facebook. Cantareata Andreea Balan are o relatie cu actorul George Burcea, tatal bebelusului nascut duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )