Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cantareata Andreea Balan a devenit mama pentru prima data

Hotnews Hotnews,
 Cantareata Andreea Balan a devenit mama pentru prima data

Cantareata Andreea Balan, care face parte din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzata de Antena 1, a devenit mama pentru prima data, duminica, anunta News. ro. Andreea Balan a nascut, la o clinica privata din Capitala, o fetita pe care o va numi Ella. Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea, a scris Andreea Balan pe Facebook. Cantareata Andreea Balan are o relatie cu actorul George Burcea, tatal bebelusului nascut duminica. continuă pe Hotnews

Arnold Schwarzenegger: Pentru prima data de cand am obtinut cetatenia americana in 1983, nu voi vota pentru candidatul republican la alegerile prezidentiale

Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, a anuntat pe Facebook, ca pentru prima data de cand a obtinut cetatenia SUA nu va vota pentru candidatul republican la alegerile.

Reuniune emotionanta. Brad Pitt si-a revazut copiii, pentru prima data, dupa divortul de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima data dupa ce, sotia sa, actrita Angelina Jolie, a depus actele de divort pe 19 septembrie. Actorul de 52 de ani si Jolie, 41 de ani, s-au hotarat asupra unui acord privind custodia temporara.

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

Trump scoate din sarite vedetele americane. Robert De Niro l-a atacat violent: Mi-ar placea sa-i dau un pumn in fata. Arnold Schwarzenegger a anuntat ca pentru prima data nu va vota candidatul republican |VIDEO

Celebrul actor Robert De Niro a lansat pe retelele de socializare un clip virulent la adresa lui Donald Trump, candidatul la functia de presedinte al SUA.

Trump scoate din sarite vedetele americane. Robert De Nirol l-a atacat violent: Mi-ar placea sa-i dau un pumn in fata. Arnold Schwarzenegger a anuntat ca pentru prima data nu va vota candidatul republican |VIDEO

Celebrul actor Robert De Niro a lansat pe retelele de socializare un clip virulent la adresa lui Donald Trump, candidatul la functia de presedinte al SUA.

Brad Pitt a fost lasat sa isi vada copiii pentru prima data de cand Angelina Jolie a depus divort

Angelina Jolie a depus actele privind divortul de Brad Pitt pe 19 septembrie. Actrita a primis in urma solicitarii custodia temporara a celor sase copii pe care ii are cuplul, si de atunci Pitt nu a.

Andreea Balan a nascut o fetita: Artista a facut publica prima imagine cu micuta si le-a transmis fanilor un mesaj

Cantareata Andreea Balan a adus pe lume duminica, 9 octombrie, o fetita sanatoasa de nota 10. Artista a postat recent pe Facebook un mesaj pentru fanii ei si prima fotografie cu micuta.

Andreea Balan a nascut. De cand astept ziua asta!

Andreea Balan s-a internat intr-o clinica privata,acolo unde va da nastere, luni, primului ei copil cu George Burcea, Ella. Andreea Balan a facut marele anunt pe Facebook si a spus ca are emotii.

Plafonul suplimentar pentru PRIMA CASA va fi distribuit incepand de luni. Ce banci nu mai fac parte din program

Plafonul suplimentar pentru programul Prima Casa, in valoare de 500 de milioane de lei va fi distribuit incepand de luni, bancilor comerciale. Pelista ministerului nu mai apar bancile Alpha.

Fondurile suplimentare alocate pentru Prima casa vor fi puse la dispozitia bancilor

Ministerul Finantelor Publice a aprobat alocarea pe banci a celor 500 de milioane de lei, suma totala cu care a fost suplimentat plafonul de garantii pentru programul Prima Casa, fondurile urmand sa fie disponibile finantatorilor de maine, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )