Libnet.ro
UNICEF

01:06

Andreea Marin il acuza pe Banica de violenta. Reactia artistului: Cei care vorbesc despre mine sa se concentreze pe viata lor personala (VIDEO)

B1 B1,
Andreea Marin il acuza pe Banica de violenta. Reactia artistului: Cei care vorbesc despre mine sa se concentreze pe viata lor personala (VIDEO)

Doar cateva ore a durat tacerea lui Stefan Banica junior dupa ce fosta sotie a vorbit despre adevaratul motiv de divort si anume violenta, si nu infidelitatea artistului. Infidelitatea nu e un motiv. continuă pe B1

Violenta in casnicia Andreei Marin? Cum se apara Banica!

Andreea Marin a insinuat ca nu infidelitatea lui Stefan Banica a dus la divortul de la inceputul anului, ci comportamentul violent din timpul casnicie. Artistul isi indeamna fanii sa nu mai citeasca stiri despre viata lui privata, ci sa cumpere bilete pentru concertele lui de Craciun.

VIDEO. Andreea Marin sustine ca a fost batuta. Ce spune Stefan Banica.

Andreea Marin a declarat, marti seara, intr-o emisiune a Kanal D, ca indifelitatea nu este singurul motiv pentru care a ales sa divorteze de Stefan Banica Jr. , dupa care a subliniat ca violenta domestica nu trebuie tolerata. Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot iintampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai .

Andreea Marin dezvaluie motivul divortului de Stefan Banica Jr.: Violenta in familie este ceva peste care nu poti sa treci

Andreea Marin a elucidat motivul divortului ei cu Stefan Banica Jr. Vedeta de televiziune a dat de inteles ca artistul a fost violent cu ea chiar in fata fetitei lor. Infidelitatea nu e un motiv indeajuns.

Andreea Marin si Catalin Botezatu, eleganti din cale-afara pentru Media Music Awards

La editia din acest an a Media Music Awards vor participa, alaturi de cei mai in voga artisti ai momentului, si vedete din showbiz ce vor veni special la Sibiu pentru a fi parte a prestigiosului eveniment.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )