Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andreea Marin a vizitat fabrica lui Gianluca Mech, din Italia

ADPM ADPM,
Andreea Marin a vizitat fabrica lui Gianluca Mech, din Italia

Produsele celebrului nutritionist, Gianluca Mech, devin tot mai populare, in randul vedetelor. Printre ele se numara si Andreea Marin, care, curioasa, asa cum o stim, a vizitat fabrica familiei sale din Italia si s-a declarat incantata de ce a descoperit. continuă pe ADPM

Andreea Marin face ANUNTUL cu care isi BULVERSEAZA fanii: O privesc asa si ma strange in spate...

Andreea Marin a povestit ce anume a motivat-o sa munceasca atat de mult, astfel incat sa devina omul de succes care este astazi. Vedeta a dat detalii nestiute despre momentele din copilarie care au maturizat-o.

Ce TRAGEDIE! Andreea Marin, de urgenta la spital! Doctorii tocmai au facut anuntul...

Andreea Marin a ajuns pe patul de spital dupa ce s-a accidentat in timp ce se antrena la sala de fitness. O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii.

imi inghesui lacrimile in coltul ochilor! Vestea trista a picat ca un trasnet: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant, impresionata fiind de povestea unui tanar de 20 de ani. Astfel, aceasta a scris despre Cristian, un baiat care a avut puterea sa se refaca d.

Andreea Marin a spus adevarul despre iubitul tinerel: Fanii sunt inmarmuriti...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Cei doi au fost plecati, recent, intr-o vacanta in Malta, iar la intoarcere, vedeta a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )