Libnet.ro
UNICEF

07:30

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Adevărul Adevărul,
Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 48 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de sportiva chineza Shuai Zhang China), locul 166 WTA, scor.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

Simona Halep joaca azi la BRD Bucharest Open. Va fi nebunie la meciul ei

Simona Halep, numarul trei mondial in tenisul feminin, va juca azi pe zgura de la Arenele BNR, in cadrul turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

BRD Bucharest Open: Niculescu si Mitu se pregatesc pentru un sfert de finala romanesc

Turneul de tenis BRD Bucharest Open ar putea avea un sfert de finala romanesc, dupa ce Monica Niculescu, 41 WTA si Andreea Mitu, 78 WTA au trecut de primul tur si mai au nevoie sa castige un singur meci pentru a se intalni intr-un duel direct.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )