Libnet.ro
UNICEF

11:15

BRD Bucharest Open: Niculescu si Mitu se pregatesc pentru un sfert de finala romanesc

România Liberă România Liberă,
BRD Bucharest Open: Niculescu si Mitu se pregatesc pentru un sfert de finala romanesc

Turneul de tenis BRD Bucharest Open ar putea avea un sfert de finala romanesc, dupa ce Monica Niculescu, 41 WTA si Andreea Mitu, 78 WTA au trecut de primul tur si mai au nevoie sa castige un singur meci pentru a se intalni intr-un duel direct. continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti.

BRD Bucharest Open: Meci de gala pentru Patricia Tig pe tabloul principal

Astazi, dela ora 16:30, la Arenele BNR, incep meciurile de pe tabloul principal al turneului feminin BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

BRD Bucharest Open: Sorana si Dulgheru sunt vedetele zilei de miercuri

Cu Monica Niculescu, Andreea Mitu si Patricia Tig calificate in turul al doilea la BRD Bucharest Open, Romania mai poate sa trimita inca doua jucatoare in optimi, pe Sorana Cirstea si pe Alexandra Dulgheru.

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a castigat marti, in runda inaugurala, meciul maraton impotriva Anei Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )