Libnet.ro
UNICEF

08:30

Andreea Paul: Ar trebui discutata scutirea la plata CAS pentru cei in varsta care aleg sa ramana in campul muncii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Andreea Paul: Ar trebui discutata scutirea la plata CAS pentru cei in varsta care aleg sa ramana in campul muncii

In contextul emigratiei si a fenomenului de imbatranire a populatiei, ar trebui discutata posibila scutire de la plata CAS la angajat si la angajator pentru persoanele in varsta care aleg sa ramana in campul muncii, a declarat Andreea Paul,. continuă pe Wall-Street Ro

Andreea Paul cere scutirea de la plata CAS a varstnicilor activi

Scutirea de la plata CAS la angajat si la angajator pentru persoanele varstnice care aleg sa ramana in activitate ar putea fi o solutie pentru eliminarea efectelor emigratiei si ale accentuarii fenomenului imbatranirii populatiei, a declarat deputatul Andreea Paul, prim-vicepresedintele PNL, potrivit surselor din presa.

Andreea Paul (PNL): Conducerea BNR sa fie audiata in Camera, in criza creditelor in franci elevetieni

PNL cere audierea conducerii BNR in Comisia de buget finante a Camerei Deputatilor, pentru a identifica solutii pentru a-i proteja pe cei care au credite in franci elvetieni, a declarat, vineri, prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul.

Andreea Paul (PNL) cere audierea lui Isarescu in Parlament, dupa explozia francului elvetian

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul cere audierea conducerii BNR, inclusiv a guvernatorului Mugur Isarescu, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor, dupa cresterea francului elvetian.

UPDATE: PNL cheama conducerea BNR in Parlament. Andreea Paul explica de ce

Partidul National Liberal a chemat conducerea Bancii Nationale a Romaniei in Parlament pentru a discuta si a oferi unele explicatii cu privire la variatia cursului valutar de joi in privinta francului elvetian.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )