Libnet.ro
UNICEF

01:06

Andreea Raicu ii imbraca pe indragostiti de Valentines Day!

ADPM ADPM,
Andreea Raicu ii imbraca pe indragostiti de Valentines Day!

Pentru ca Valentines Day se apropie cu pasi repezi, Andreea Raicu s-a gandit sa lanseze o colectie de tricouri inscriptionate cu diferite mesaje de dragoste. Purtarea lor reprezinta un mod inedit de exprimare a sentimentelor in ziua special dedicata indragostitilor! . continuă pe ADPM

Cadouri de Valentines Day pentru el arata-ti iubirea cu un gadget inedit

In cazul in care esti in cautare de cadouri de Valentines Day pentru el, am incropit o lista cu gadgeturi care ii vor aduce iubitului tau zambetul pe buze. Oficial a inceput luna iubirii. Fie ca vrei sa faci un cadou de Valentines Day, sau ca esti mai traditionalista si vrei sa ii iei iubitului [].

Mesaje de Valentines Day pentru ea: cele mai romantice si mai simpatice moduri in care ii poti declara iubirea

Mesaje de Valentines Day pentru ea. Special pentru domnii amorezati care nu-si mai gasesc cuvintele in fata iubitelor sau a sotiilor, mai ales ca se apropie Ziua indragostitilor, iata o lista cu cele mai interesante declaratii de iubire, cuvinte menite sa le incante si sa le aduca zambetul pe buze frumoaselor doamne si domnisoare.

Mesaje de Valentines Day pentru el: cele mai amuzante declaratii de dragoste

Mesaje de Valentines Day pentru el. Cu dragostea nu-i de glumit, dar la fel de adevarat este ca nimeni nu-si doreste o relatie de cuplu in care simtul umorului sa nu-si afle locul. Pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-i pregateasca alesului un mesaj sau o declaratie de amor cu sare si piper din plin, iata cateva idei perfecte pentru Sfantul Valentin.

Decoruri romantice, meniuri afrodisiace si servicii speciale, in pachetele de Valentines Day de pe Valea Prahovei

Marcarea sarbatorii importate a iubirii, Valentines Day, a devenit o traditie in ultimii ani pe Valea Prahovei. Hotelierii au pregatit si pentru acest 14 februarie pachete pentru indragostiti, cu decoruri romantice, din care nu lipesesc trandafirii, meniuri afrodisiace si servicii speciale, la SPA si sauna.

Casatorii de Valentines Day si de Dragobete la Poarta Sarutului

Primaria municipiului Targu Jiu organizeaza si in acest an casatorii de Valentines Day si de Dragobete la Poarta Sarutului.

Andreea Raicu vrea sa-si transforme canalul de YouTube in televiziune

Andreea Raicu isi doreste sa-si transforme canalul de YouTube in post de televiziune online, scrie Paginademedia. ro.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )