Libnet.ro
UNICEF

17:00

Andreea Runceanu (Amadeus) a cantat pentru Mike Tyson! Show in costum cu LED-uri ca in Las Vegas!

ADPM ADPM,
Andreea Runceanu (Amadeus) a cantat pentru Mike Tyson! Show in costum cu LED-uri ca in Las Vegas!

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a sustinut aseara un concert cu totul special. Solista a pus in scena un show impresionant la care a asistat, ca invitat special, celebrul Mike Tyson. Renumitul sportiv a urmarit un spectacol ce a abundat in lumini si efecte speciale. continuă pe ADPM

Mike Tyson, in Romania. Cine e bodyguardul sau personal. Are 1,92 m si 109 kilograme

Fostul campion mondial la categoria grea, Mike Tyson, a aterizat in Romania. Valentin Bordianu, poreclit Pistolarul, a fost selectat sa fie bodyguard personal pentru Mike Tyson in sejurul sau.

Presedintele Senatului nu este de acord cu vizita lui Mike Tyson in plenul Senatului: Cine e Mike Tyson?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca invitarea fostului pugilist american Mike Tyson in plenul Senatului nu este o propunere onoranta pentru institutia Parlamentului. Cine.

Mike Tyson a ajuns in Romania. Marele campion a participat la sedinta senatorilor

Vizita inedita in Senatul Romaniei. Fostul campion mondial la categoria grea, Mike Tyson, a participat, miercuri, la sedinta senatorilor. Tyson se afla in Romania pentru a participa la o.

Celebrul pugilist american Mike Tyson vine in Senatul Romaniei

In varsta de 50 de ani fostul mare campion mondial Mike Tyson a dat curs unei invitatii inedite si va fi prezent in sedinta Senatului Romaniei miercuri dimineata. Americanul a fost invitat sa participe la aceasta sedinta, dar in mod special pentru a vizita cladirea Parlamentului si astfel Tyson va profita de prezenta si va asista si la sedinta din plenul Senatului.

Mike Tyson face spectacol la Bucuresti. Il lauda pe Ilie Nastase, n-a auzit de Simona Halep si vorbeste deschis despre dopaj

Fostul campion mondial al greilor Mike Tyson este prezent la Bucuresti zilele acestea pentru lansarea unui brand de bautura energizanta si nu a ratat ocazia de a merge in vizita la Casa Poporului unde, printre altii, a dat ochii si cu marele nostru campion Ilie Nastase.

Mike Tyson, circ total in Parlamentul Romaniei! Americanul a urcat la tribuna si a inceput sa... - VIDEO

Mike Tyson a sosit in Romania si a mers la Parlament pentru a vizita Casa Poporului si pentru a asista la sedinta Senatului. Fostul boxer de legenda s-a dat in spectacol, in fata.

Cum a ajuns Mike Tyson in Parlamentul Romaniei: Bagat de un apropiat de-al lui Dragnea, pentru o campanie de PR a unui cazinou

Dezonoranta! Asa a catalogat presedintele Seanatului, Calin Popescu Tariceanu, vizita pe care fostul pugilist Mike Tyson a facut-o, cu mare tam-tam, in Parlamentul Romaniei. Cred.

Parlamentul, ringul lui Mike Tyson: Fostul pugilist american a ajuns in Senatul Romaniei (VIDEO)

Sedinta de categorie grea la Senat. in rolurile principale, parlamentarii romani si fostul pugilist american Mike Tyson. Tyson a ajuns la Senat miercuri, in jurul orei 13. 00, urmand sa.

Mike Tyson, la Neata. Ce a fost rugat sa faca marele campion VIDEO

Marele campion Mike Tyson a acceptat provocarea matinalilor a juca tenis de masa in stilul Neatza! Pugilistul a facut echipa cu Dani Otil si a jucat impotriva lui Leonard Doroftei si Razvan.

Mike Tyson, la Sinteza Zilei: Cu cine va vota la alegerile prezidentiale din SUA

Intrebat cu cine voteaza la prezidentialele din SUA, Mike Tyson a avut un raspuns mai putin obisnuit. imi place Donald Trump, dar nu pot sa votez. il stiu de o viata, stiu ca e.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )