Libnet.ro
UNICEF

16:46

Andrei Nastase cheama primarii sa se alature protestului din 26 august

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase cheama primarii sa se alature protestului din 26 august

Liderul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, a adresat o scrisoare primarilor din tara, in care ii indeamna sa fie alaturi de oamenii care i-au ales si sa participe la protestul anti-guvernare din 26 august, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului din 10 august, cercetat de DIICOT pentru instigare

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de instigare publica,pentru ca i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, relateaza Agerpres.

Primaria Capitalei, notificata in privinta protestului din 10 august

PACT pentru Romania a notificat Comisia de ordine publica din cadrul Primariei Capitalei referitor la organizarea unui protest pe data de 10 august, in Piata Victoriei, dar nu isi asuma rolul de organizator, a pr.

Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu organizatorul protestului din 10 august

Update: Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu Emanuel Cioaca, care spune ca este convins ca la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de romani. Am primit protocolul dupa ce am aparut in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )