Libnet.ro
UNICEF

13:00

Android si Windows Phone 'musca' din cota de piata a iOS: 4 din 5 smartphone-uri vandute in 2013 au rulat sistemul de operare al Google

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Android si Windows Phone

Android, sistemul de operare mobil dezvoltat de catre Google, isi continua evolutia pe piata sistemelor de operare mobile, cu o cota de 79% la nivelul anului trecut, arata datele companiei de cercetare Strategy Analytics. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: 2014 va fi anul in care Windows Phone depaseste iOS

Pornind de la o serie de terminale accesibile cu o performanta decenta, e foarte probabil ca in 2014 Windows Phone sa depaseasca iOS. De ceva timp, Android-ul si iOS-ul sunt cele mai populare platforme la nivel global, desi diferenta dintre ele vizavi de rata de propagare este de la cer la pamant. in acelasi timp, locurile trei si patru din clasament sunt ocupate Windows Phone si BlackBerry. Desi WP8 a reusit in 2013 sa depaseasca platforma canadienilor, un studiu recent [].

Cel mai recent GTA pentru mobile ajunge si pe Windows Phone 8

Dupa o serie de amanari si promisiuni care nu s-au materializat, GTA pentru mobile, San Andreas, vine in sfarsit pe Windows Phone 8, dupa iOS si Android. Seria GTA pentru mobile are deja al treilea exponent serios pe iOS. Dupa GTA III si GTA Vice City, creatorii seriei s-au decis sa porteze si mai recentul GTA San Andreas pe iDevice-uri. Spre deosebire de iteratiile anterioare, cei de la Rockstar Games, in cazul San Andreas au promis ca jocul va fi [].

Lumia 1820 va fi primul Windows Phone cu rezolutie 2K

Cu toate ca piata pare saturata de modele recente de Windows Phone, Nokia lucreaza intens la urmatorul varf de gama cu numele de Lumia 1820. Desi este greu de aproximat la aceasta ora ce vom vedea la MWC 2014, cu siguranta va fi vorba de cateva zeci, daca nu sute de terminale care merita bagate in seama. Pentru ca din acea lista fabuloasa o serie de zvonuri erau inevitabile, de aceasta data facem referire la un nou varf de gama [].

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3054 seconds )