Libnet.ro
UNICEF

08:30

Andy Murray, invingator la Abu Dhabi (Djokovic a abandonat) - Rafael Nadal, locul trei (l-a invins pe Wawrinka)

Hotnews Hotnews,
 Andy Murray, invingator la Abu Dhabi (Djokovic a abandonat) - Rafael Nadal, locul trei (l-a invins pe Wawrinka)

Andy Murray a castigat pentru a doua oara in cariera turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, scotianul profitand de abandonul lui Novak Djokovic sarbul nu a mai jucat finala din cauza febrei). Locul trei a fost ocupat de Rafael Nadal, ibericul invingandu-l pe Stanislas Wawrinka scor 7-61), 6-3). continuă pe Hotnews

Tenis: Andy Murray l-a invins pe Rafael Nadal in semifinalele turneului demonstrativ de la Abu Dhabi

Tenismanul Rafael Nadal, numarul 3 mondial, a fost invins de britanicul Andy Murray, intr-o partida, contand pentru semifinalele turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, informeaza Agerpres. Meciul a fost dominat de.

Tenis: Andy Murray este castigatorul turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, dupa ce Novak Djokovici a fost declarat indisponibil pentru finala

Tenismanul britanic Andy Murray, locul 6 ATP, este castigatorul turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, dupa ce Novak Djokovici, numarul 1 mondial, a fost declarat indisponibil pentru finala, informeaza.

Novak Djokovici s-a retras din finala de la Abu Dhabi cu putin timp inainte de ora la care era programata aceasta

Novak Djokovici a renuntat sa participe la ultimul act al turneului de tenis de la Abu Dhabi, anuntandu-si decizia cu doar cateva ore inainte de disputarea teoretica a finalei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )