Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un angajat de la Taxe si Impozite Locale, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Un angajat de la Taxe si Impozite Locale, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Un angajat al Primariei Slobozia a fost testat pozitivi cu noul coronavirus, in prezenta starea acestuia de sanatate fiind buna. continuă pe Adevărul

Cum ar putea vota miile de romani infectati cu noul coronavirus la alegerile locale. Dr. Alexandru Rafila: Mi se pare cel mai sigur

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantulOrganizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in Romania, e de parere ca pana in data de 27 septembrie, cand se vor desfasura alegerile locale, Autoritatea Electorala si guvernul trebuie sa gaseasca solutii pentru a asigura dreptul la vot al persoanelor infectate cu noul coronavirus.

inca doi angajati ai Consiliului Judetean Buzau au fost diagnosticati cu noul coronavirus

In Consiliul Judetean Buzau, cinci persoane au fost infectate cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei. Doi au fost diagnosticati zilele trecute, iar un al treilea poate reveni deja la serviciu, fiind vindecat. Buzaul inregistreaza, vineri, un numar de 21 de noi imbolnaviri si doua decese in randul bolnavilor de COVID-19.

Noul coronavirus a mai rapus un calarasean. Numarul deceselor ajunge astfel la 24

Inca 16 calaraseni au fost confirmati cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, numarul pacientilor ajungand astfel la 570 de persoane. De asemenea, inca o persoana a fost rapusa de infectia cu COVID-19, fiind inregistrate in total 24 de decese de la debutul pandemiei.

1.150 de noi imbolnaviri si 43 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 474 de pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 95. 014de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 150de noi imbolnaviri din 14. 871de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 893 dedecese, din care 43 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 474.

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

1.269 de noi imbolnaviri si 38 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 476 de pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, sambata, la 93. 864de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 269de noi imbolnaviri din 22. 380de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 850 dedecese, din care 38 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 476.

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

Infectat cu noul coronavirus, Berlusconi a fost spitalizat la Milano

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu coronavirusul SARS-CoV-2, a fost spitalizat joi ca masura de precautie, a anuntat anturajul sau, potrivit AFP.

Dwayne The Rock Johnson: Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alaturi de sotie si copii

Dwayne The Rock Johnson a fost infectat cu COVID-19. Sotia si cei doi copii ai sai sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

inca trei angajati ai MAE au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca inca trei angajati de-ai sai au fost depistati cu noul co.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )