Libnet.ro
UNICEF

15:30

Angajati ai Google demisioneaza din cauza unui proiect ce implica inteligenta artificiala

Hotnews Hotnews,
 Angajati ai Google demisioneaza din cauza unui proiect ce implica inteligenta artificiala

Aproximativ o duzina de angajati Google demisioneaza in semn de protest fata de implicarea gigantului tehnic in Proiectul Maven, un program militar controversat care utilizeaza inteligenta artificiala, scrie Gizmodo, potrivit Fox News. continuă pe Hotnews

Angajati ai Google demisioneaza datorita unui proiect ce implica inteligenta artificiala

Aproximativ o duzina de angajati Google demisioneaza in semn de protest fata de implicarea gigantului tehnic in Proiectul Maven, un program militar controversat care utilizeaza inteligenta artificiala, scrie Gizmodo, potrivit Fox News.

O mai stii pe Raluca Moianu?! Cum a ajuns sa arate acum si cu ce se ocupa, dupa ce a disparut de la TV, din cauza unui SCANDAL amoros (FOTO)

Raluca Moianu a iesit din lumina reflectoarelor de mai mult timp, dar din cand in cand mai apare la diferite televiziuni, unde este invitata. in prezent, Raluca este directorul unei scoli renumite de balet,.

Trafic restrictionat pe DN1 din cauza unui accident in care au fost implicate patru autoturisme

Traficul pe DN1 in dreptul intersectiei dintre Centura de Vest a Ploiestiului si drumul judetean care duce spre localitatea Buda este restrictionat la aceasta ora din cauza unuii accident in lant.

Harghita: Circulatie blocata pe un sens pe DN 13 A, la Praid, din cauza unui camion cu cherestea care a luat foc

Circulatia pe DN 13 A in localitatea Praid este blocata pe un sens vineri seara, dupa ce un camion de 13 tone incarcat cu cherestea si grinzi de lemn a luat foc, relateaza Agerpres.

Avionul EgyptAir prabusit in Marea Mediterana cu 66 de persoane la bord ar fi luat foc in zbor din cauza unui iPhone sau iPad

Supraincalzirea dispozitivelor Apple ar fi provocat prabusirea unui avion EgyptAir in Marea Mediterana, acuza familiile victimelor, intr-un proces impotriva gigantului tehnologic si a companiei aeriene.

Sute de mii de masini, rechemate in service din cauza centurii de siguranta: Vezi aici daca mai poti circula

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat ca va cheama 410 de mii de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. De asemenea, intreprinderea si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca.

Volkswagen cheama n service 410.000 de masini din cauza unei probleme cu centura de siguranta

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat vineri ca cheama 410. 000 de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate si si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca scauul din mijloc, relateaza News. ro, care citeaza AFP.

(P) Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite?

Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite? Accidentele rutiere pot avea foarte multe cauze si pot fi provocate atat din vina soferilor, cat si a conditiilor meteo sau.

Banca Angliei mentine dobanda din cauza evolutiei economice slabe

Banca Angliei a decis, in reuniunea de politica monetara de ieri, sa mentina nemodificata dobanda de referinta, la 0,5%, din cauza datelor slabe ce privesc economia tarii si inflatia, care fac institutia financiara centrala de la Londra sa fie precauta. Analistii anticipau masura Bancii Angliei.

Situatie alarmanta in Hawaii din cauza eruptiei unui vulcan. Anuntul neasteptat al geologilor

Situatia se agraveaza pe zi ce trece in Hawaii. O eruptie vulcanica de proportii ar urma sa se produca in zilele urmatoare, avertizeaza geologii. Unul dintre cei mai activi vulcani din lume, a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )