Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajatii Complexului Energetic Oltenia intra in somaj tehnic, prin rotatie

România Liberă România Liberă,
Angajatii Complexului Energetic Oltenia intra in somaj tehnic, prin rotatie

Angajatii Complexului Energetic Oltenia CEO) vor intra in somaj tehnic, prin rotatie, incepand cu d. continuă pe România Liberă

13.000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia intra in somaj tehnic. Ei vor primi insa prime de Paste

Aproximativ 13. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia sunt trimisi in somaj tehnic. Decizia a fost luata din cauza vanzarilor slabe de energie si a coronavirusului. Cu toate acestea, salariatii primesc prime de Pasti.

Aproape 13.000 de angajati ai unei mari companii intra de luni in somaj tehnic, prin rotatie

Toti cei aproape 13. 000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia vor intra de luni in somaj tehnic, prin rotatie, ca masura preventiva in conditiile pandemiei de coronavirus, scrie Mediafax.

Se pot angaja in alta parte angajatii cat timp sunt in somaj tehnic?

Angajatii nu au restrictii in a lucra pentru mai multi angajatori deodata, cu atat mai putin daca vorbim de contracte part-time. Totusi, cei care se gandesc sa se angajeze cat timp sunt in somaj tehnic ar trebui sa aiba in vedere riscul pierderii.

Angajatii din Transporturi, trimisi in somaj tehnic de ministrul Bode

Directia Feroviara din Ministerul Transporturilor a transmis o adresa catre 15 societaticompanii de.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Ecaterina Andronescu: Daca profesorii vor fi in somaj tehnic, automat anul scolar ingheata!

Ecaterina Andronescu trage un semnal de alarma, dupa ce Orban a anuntat ca bugetarii ar putea intra in somaj tehnic. Fostul ministru al Educatiei sustine ca daca profesorii intra in somaj tehnic e iremediabil ca anul scolar sa nu se inchida.

Si PFI-urile pot obtine somaj tehnic platit de stat (oficial din Ministerul Muncii)

Si persoanele fizice independente PFI) pot obtine indemnizatie de somaj tehnic platita de stat pe perioada starii de urgenta, la fel ca persoanele fizice autorizate PFA), a subliniat, vineri, secretarul de stat din Ministerul Muncii Alin Ignat, intr-o declaratie pentru StartupCafe. ro.

Cata economie face guvernul dupa ce i-a trimis pe bugetari in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban sustine ca masura privind trimiterea bugetarilor in somaj tehnic pentru 15 zile in perioada starii de urgenta aduce o economie la buget intre 1,2 si 1,5 miliarde de lei.

200.000 de romani au fost concediati si un milion sunt in somaj tehnic

Ultimele date oficiale ale Ministerului Muncii arata ca peste 200. 000 de romani au fost deja concediati si peste un milion au fost trimisi in somaj tehnic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )