Libnet.ro
UNICEF

01:05

OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Avertisment al sindicatelor: Toti angajatii din sistemul sanitar din Romania ar putea fi infectati cu coronavirus in 30 de zile

Una din 5 persoane infectate cu coronavirus in tara noastra este angajat din domeniul sanatatii, iar in cazul in care ritmul actual se va mentine, in 30 de zile de acum incolo ar urma sa fie infectati toti salariatii din sanatate, sustine Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din sistemul sanitar.

COVID-19 |Angajatii din sistemul medical din Constanta vor beneficia de gratuitate la mijloacele de transport in comun

Cadrele medicale, angajatii farmaciilor si persoanele care asigura serviciile de curatenie in unitatile sanitare beneficiaza, incepand cu 6 aprilie, in municipiul Constanta, de gratuitate pe mijloacele de transport public in comun, a informat luni.

CORONAVIRUS |Se schimba modul in care angajatii din Romania isi cheltuiesc banii din beneficiile extra-salariale

Multe dintre companiile locale sunt in aceasta perioada zdruncinate puternic de efectele pandemiei de coronavirus, iar numarul celor care apeleaza la disponibilizari sau trimiteri in somaj tehnic creste de la ora la ora. Sunt insa si companii care au.

CADRE MEDICALE PROST ECHIPATE, DAR STIMULATE CU 500 DE EURO Sistemul public de sanatate, la cheremul politicienilor

Sistemul public medical romanesc isi arata hibele, chiar acum cand este mai mare nevoie ca spitalele publice sa functioneze la parametri optimi pentru a lupta eficient impotriva pandemiei Covid -19.

Fizioterapeutii si kinetoterapeutii, detasati sa trieze si sa ingrijeasca pacienti cu coronavirus: Suntem personalul cu studii superioare cu cele mai mici salarii din sistemul sanitar

Fizioterapeutii, kinetoterapeutii si profesorii CFM Cultura Fizica Medicala) sunt detasati, in aceasta perioada, alaturi de medici si asistenti medicali, la triaj sau pe sectiile de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), pentru a ingriji pacienti infectati cu coronavirus prin tehnici specifice de fizioterapie respiratorie), arata reprezentantii acestora, intr-un comunicat. Ei sunt nemultumiti de faptul ca, in urma cu doi ani, atunci cand salariile din sistemul sanitar au crescut considerabil, ei au fost uitati si nu au beneficiat de majorari salariale si amintesc acum ca sunt personalul cu studii superioare cu cel mai scazut nivel de salarizare din sistemul de sanatate.

Federatia Solidaritatea Sanitara cere masuri urgente pentru protectia angajatilor din sistemul medical

Federatia Solidaritatea Sanitara a solicitat luni autoritatilor adoptarea mai multor masuri urgente de protectie a angajatilor din sistemul sanitar, in conditiile in care 19% din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus sunt salariati din sanatate.

Sunt taierile de salarii din sectorul public o solutie ?

Zilele acestea au aparut declaratii cu privire la taierea salariilor din sectorul public, motivandu-se ca toata lumea trebuie sa suporte costul crizei economice pe care o traversam. Subiectul a fost tratat pasager, desi nu a scapat observatiei intrucat are o mare miza: priveste aproximativ 1,235 milioane angajati plus familiile lor.

Vanzarea pachetelor majoritare de actiuni pentru companiile din Sistemul Energetic National, suspendata

Vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta, potrivit ordonantei militare nr 8, anuntata joi seara de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, prin care o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )